Je to kanálik či duch?

pato88
5. sep 2023

Ahojte, 28 som bola u Dr. kvoli krvnym testom (dlho sa nam nedari, tak som isla s vysledkami). Pozrel ma na ultrazvuku ( myslim, ze tak sa to vola) a povedal mi, ze mozem byt tehotna lebo videl nejaku malu bodku. Lenze krvne testy boli negativne (bolo to asi 7 dni po ovulacii, podla kalendara, nesledovala som sa). Cely vikend mi to nedalo, ze co to tam videl, tak som si vcera poobede spravila test a neviem, ci si nahovaram alebo kanalik. Menstruaciu mam dostat o 3-4 dni. Skusala som test aj znova namocit ( to som tu citala, ze kanalik zmizne, ale ci je to pravda neviem). Ja viem, ze musim len cakat, ale tak co sa snazilkujete ma snad pochopite. Dakujem

anett30
5. sep 2023

@pato88 mne sa tam niečo marí....znovunamacanie testov podľa mňa nemá žiadny účinok, každopádne moc moc držím palce.

thereisabear
5. sep 2023

Podľa mňa je to čiarka.

bambieblue
5. sep 2023

@pato88 skúsila si aj iný test? Skús si spraviť digi test a budeš mať istotu.No podľa mňa 3-4 dní do ms a takýto duch za mňa je to pozitívne, takže ti gratulujem 😊

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janetinka27
5. sep 2023

aj ja nieco vidim. ale teraz sa neda povedat, ci je to duch abo kanalik, uvidis ci bude tmavnut

pato88
autor
5. sep 2023

Dakujem za odpovede! Kiezby ste mali pravdu, aspon ma to povzbudilo. Manzel na mna pozeral ako na sibnutu, ze tam nic nie je. Skusim zajtra alebo vo stvrtok dalsi test. Neviem co si o tom mysliet a velmi tazko sa na to nemysli :( Aspon ste mi potvrdili, ze sa tam nieco da vidiet, aj ked nevieme na 100% co. 🙂

banderaska29
5. sep 2023

no zatiaľ to ber s rezervou, lebo test sice javi čiarku, ale ak si ho tam popremáčala, tak može byt kanalik, hoci to na tvojom teste je dost široké 🙂. že ti vysli krvne testy negatívne je ale logické, krvne testy vychadzaju pozitivne až po meškaní menštruácie. určite skus ešte dalsie testy a radím radšej jednej značky a určite sa vyhni pepino testom. tie po novom duchuju ako sa im zachce 🙂 Držím ti moc moc palce

liviahuszarova
5. sep 2023

@pato88 takúto slabunkú čiarku som mala aj ja na teste 2 dni pred MS 🙂 a už som skoro v 5.mesiaci a podľa fotky to vyzerá ale určite skús sa otestovať ráno🙂, budem silno držať palce
P.S ani môj muž tam nič nevidel a nechcel veriť 🤭

jana0215
5. sep 2023

@pato88 teoreticky tam niečo môže byť, ale keby to, čo videl na sone bol gestačný vak, tak by čiarka bola omnoho silnejšia. Ja som mala cca 13-14 dpo hcg 65 a na sone ešte nič nebolo a čiarka na teste bola výraznejšia než tvoja. Až o nejaké 3 dni neskôr bola bodočka vidno na sone a vtedy som mala hcg vyše 100 a na teste bola čiarka riadne výrazná.

7 dní po ovulácii je s najväčšou pravdepodobnosťou embryo vo vajíčkovode, prípadne len hniezdi, a to na sone ešte nevidno. Držím palce, aby čiarka silnela, ale nedrž sa toho, že gynekológ niečo o videl. Mohlo to byť čokoľvek...

jana0215
5. sep 2023

@pato88 toto bola moja "bodočka" asi 18 dpo, ovuláciu som mala potvrdenú lekárom. Hcg z krvi už bolo vtedy vyše 100.

pato88
autor
5. sep 2023
pato88
autor
5. sep 2023

@banderaska29 foto je pred tym namacanim. Namacala som ho dnes, ci to zmizne, ale ostalo. Skusim este jeden a uvidim, ci pride menzes 🙂.

jana0215
5. sep 2023

@pato88 mrzí ma to, ale taká je realita. Nie je možné, aby bolo na sone vidno plod a hcg z krvi by bolo negatívne. To bolo ale len na margo toho, že gynekológ niečo na sone videl. Bola si tam naozaj veľmi skoro a na to ťa určite aj on upozornil.

Test vyzerá nádejne, skús si za 2 dni spraviť ďalší a uvidíš, ako sa to vyvinie. 🙂

pato88
autor
5. sep 2023

@jana0215 nebola som tam preto, ze som tehotna. Pisala som, ze som bola kvoli vysledkom. On ma chcel pozriet… ono to totiz vyzeralo podla krvnych testov, ze som mohla byt tehotna este v juli (nie hcg ale ine) . Baby tu pisali, ze to vidia doktori podla sliznice aj. Vraj je vyssie. On inicioval aj krvny test.

tehotna40
5. sep 2023

@pato88 ahoj, takúto čiarku som mala zopár týždňov dozadu a digitálny od clearblue uz ukázal + 1-2 tak skus kúpiť ten, tam máš istotu, nehladas duchov

vanilkovazmrzka
5. sep 2023

.

kristin3558
6. sep 2023

@jana0215 si si ista tou vyskou hcg? Na utz idenieco vidiet nad 1000

jana0215
6. sep 2023

@kristin3558
Úplne presné čísla si nepamätám. 20.3. bolo 65, to mi potvrdili tehotenstvo z krvi, takže toto jediné si pamätám úplne presne, ešte nič nebolo vidno. Dva dni na to bolo vyše 100, to len kontrolovali či rastie, takže toto mohlo byť okolo 400.. nie som si úplne istá, koľko to bolo, ale sono bolo 27.3., 4 dni pred tým som mala niečo vyše 100 a ak rátame, že sa zdvojnásobí každé 2-3 dni, tak tých 1000 to určite nebolo. Dr mi tak vravela, že 1000 je hranica, kedy by už niečo malo byť vidno, ak je to prosperujúce tehotenstvo, ale môže byť aj trošku skôr.

Každopádne moja pointa bola, že ak to, čo autorkin dr videl na sone bol gestačný vak, neexistuje, že by jej vyšlo negatívne hcg z krvi.

pato88
autor
10. sep 2023

Ahojte. No neviem, dalsie testy negativne :( ale menzes neprisiel v piatok. Mala som 3 kvapky krvy na nohavickach a vcera slabunke hnede spinenie, dnes trocha ruzove na toaletnom papieri a uz aj to prestava. Boli ma vsetko a od stredy mavam od rana nevolnost, hladna som, ale nedokazem moc do seba dostat a hlavne mi je zle pri predstave kazdeho jedla, co normalne jedavam. Nieco sa asi deje, ale tehotenstvo to asi opat nie je.

jana0215
10. sep 2023

@pato88 mrzí ma to, vyzerá to naozaj na to biochemické.. vydrž ešte pár dní a ak sa nič nezmení, zavolaj radšej gynekológovi. Teraz ti ms mešká dáky tretí deň? Testy máš úplne biele?

pato88
autor
10. sep 2023

@jana021ano uplne biele. Kedy by som mala ist k dr? Pockat este aspon tyzden?

pato88
autor
10. sep 2023

@pato88 ano treti den.

jana0215
10. sep 2023

@pato88 možno v stredu skús zavolať, čo si o tom dr myslí a dohodnúť sa na ďalšom postupe, či čakať, ale tí pichne vyvolávačku.

Dlho sa už snažíte o bábo? Stalo sa ti niečo podobné už predtým?

pato88
autor
10. sep 2023

@jana0215 Skusame 2 roky :( uz cakame na prve stretko v CAR. Vsetky vysledky mame zatial v poriadku. Este skusame ist na ureaplazmy inak neviem, aj na jogu pre otehotnenie som zacala chodit, ze mozno som tam stuhnuta alebo co. Aj kej je to biochemicke, aspon nieco, to je nablizsie k tehotenstvu ako som sa dostala zatial 🫤 inak kazdy mesiac menzes pravidelny aj PMS. Pri prvom som mala taketo spinenie namiesto menzesu a test mi vysiel pozitivny az tyzden po tom ( to uz som bola asi v 6 tyzdni), ale vtedy som nemala ziadne bolesti ani nevolnost, iba prsia citlive, ale to som citila len na cviceni, ze som nedokazala lezat na bruchu, inak nic a dvorce tmave. To mam aj teraz velke a tmave, ale inak ziadne bolesti prs.

jana0215
10. sep 2023

@pato88 čiže prvé sa vám podarilo v pohode? 2 roky je už dosť, určite by som tam šla a dala si všetko poriadne vyšetriť. Môže tam byť nejaký problém, alebo sa proste len nedarí. Radšej to zistiť čo najskôr, aby ste s tým vedeli pracovať. Zatiaľ si ty ani muž žiadne vyšetrenia nepodstúpila?

pato88
autor
10. sep 2023

@jana0215 hej prve v pohode. To som ani “nevedela” co su plodne dni. To som bola tak krasne naivna, ved nechraneny sex = tehotenstvo 😄 no mame vajickovody, spermie pozrete, hormonalny profil moj, hematologiu, stitnu zlazu sledavanu. V januari mi este vseobecna predpisala vsetky mozne vitaminy a tiez vsetko OK, iba vit D tak ten beriem a teraz som kazdy den na balkone vycapena. Este chcem ist tento tyzden k nej nech mi znova predpise testy.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre