Je to kanálik?

4. dec 2022

Ahojte pridam fotky do komentu. Je to prosim kanalik? 8dpo.

autor
4. dec 2022
autor
4. dec 2022
nelca0510
4. dec 2022

Test je negatívny. Veď to vidíš.

autor
4. dec 2022

Je to pepino test

autor
4. dec 2022

@nelca0510 vies ako to je keď sa bojis tak vidis a si paranoidna. Nerada by som bola tehotna.

sense
4. dec 2022

Tak počkaj ešte tri štyri dni a uvidíš ak bude test rovnaký tehotná nie si, à ak tehotná si čiarka bude výrazná. 8dpo je veľmi skoro

nelca0510
4. dec 2022

No to treba myslieť skôr. Test,keďže si si prečítala návodu pred použitím,má zmysel robiť až keď mešká menzes,možno ešte v deň menzesu.

autor
4. dec 2022

@sense ano len som sa zlakla ked som tam videla co i len tien 🙏

stellarstar
4. dec 2022

A ty nevidíš že to je tá časť kde je zlepené???? Druhá čiarka má byť hneď vedľa a nie 3 cm od kontrolnej. Veď sa pozri aj na návod

autor
4. dec 2022

@nelca0510 nehovor 😅

autor
4. dec 2022

@nelca0510 si myslis ze sa nemoze stat nehoda ked vam napriklad praskne kondom? 😅

autor
4. dec 2022

@stellarstar a ty si slepa ? 🙈 To kde to je zlepene je ovela dalej. Pozeraj kde som dala sipku prosimta

autor
4. dec 2022

@stellarstar otvor oci prosimta, zlepele je to tu v kruhu a tam kde je sipka je tien o ktorom pisem

autor
4. dec 2022

@stellarstar mam 2 deti, viem kde ma byt ciarka omg 😅🙈🙏

nelca0510
4. dec 2022

Tak to rieši hneď a nie,že zásobujem MK omocenymi testami, cmaranicami na testoch a nepríjemným správaním. Keď vieš,kde má byť druhá čiarka,tak na čo táto otázka čo fóre?

autor
4. dec 2022

@nelca0510 neprijemnymi? Správam sa k tebe tak ako ty ku mne. Ved viem kde ma byt len neviem ci je to duch alebo kanalik. Boze baby ja neviem preco je take tazke odpovedať jednoducho na otazku bez toho aby sa riesili veci okolo toho ako napeiklad trebalo si davat pozor atd. To uz vas trapit nemusi na to som sa nepýtala 🙈

stellarstar
4. dec 2022

Tak keď vieš na čo sa pýtaš? Aj tak je to mlc ďaleko od kontrolnej! Mala by si svoje správanie zmeniť si dosť nepríjemná

stellarstar
4. dec 2022

A pre info to označené nie je tieň 🙄🤦‍♀️
A keď máš už toľko deti tal by si mala vedieť ako sa zaobchádza s testami a nepýtala by si sa tu a aj by si mala vedieť v ktorom čase sa robia testy ✌️

zuzanockamt
4. dec 2022

Niečo tam je vidno, na 8 DPO by to aj sedelo. Ale vraj Pepino robia duchov, neviem, mne vyšli negatívne (zo srandy som skúsila, keď tu toľko vypisovali, že ako veľmi duchujú). Urob inú značku o 2-3 dni.

autor
4. dec 2022

@stellarstar nieje to ďaleko je to normalne tam kde ma byt ciarka 🙈 ty si na mna vyletela prva s 5 otaznikmi ze ci nevidim kde to je tak sa zmysli.

autor
4. dec 2022

@stellarstar predstav si ze viem ako sa zaobchadza a pri jednom z mojich deti mi uz ukazalo ducha na 8dpo. 🤣 Preto som to sem dala

stellarstar
4. dec 2022

Ako píšem keď máš deti a vyznáš sa tak usúď sama ? Mat teba za manželku a matku

autor
4. dec 2022

@stellarstar hej, uplne si ma z tejto kratkej diskusie odhadla 🙈🤣 hrozna manzelka a mater 🤣🙈
Nepisem ze sa vyznam. Ale tak snad aj debil vie kde ma byt na teste tehotenska ciarka. Vidim tam "nieco" ci to je kanalik alebo duch neviem. Hlavne ze si sa dozvedela aka som manzelka 🙈🤣

stellarstar
4. dec 2022

Ved ty píšeš máš 2 deti a vieš ako nato 🤣🤣

stellarstar
4. dec 2022

Veď ty píšeš že máš už 2 deti a vieš ako na to 🤣🤣

autor
4. dec 2022

@stellarstar zas neotvaras oci? Pisem ze mam 2 deti a viem kde (na akom mieste na teste) ma byt ciarka 🙈🤣 omg

stellarstar
4. dec 2022

Tak čo sa pýtaš keď vieš? Wtf?

autor
4. dec 2022

@stellarstar boze toto je ako hadzat hrach o stenu. Fakt nevies citat? Pisem ze viem kde ma byt ciarka ale neviem ci je to duch alebo kanalik. O com je tato diskusia? Ja uz fakt neviem ženská. A ty mne udes vyprávať ze mna mat za matku a manzelku 🙈 dufam ze s tebou je chlap spokojny a ze deti nemas

stellarstar
4. dec 2022

Máš negatívny test a basta 🤣 samozrejme ze je moj manžel so mnou mega spokojný a aj deti máme neboj sa, po tomto dúfam že ti 3 nebudeš mať

autor
4. dec 2022

@stellarstar no, ver že aj ja 🤣🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre