Ahojte baby, toto mi urobil už 4ty test s vždy je čiarka silnejšia, mierne do ružova no je akási tenká, mám nepravidelnú ms takže mi možno mešká možno nie, šanca by tam bola, preto chcem vedieť vaše rady
@tessa2299 ďakujem len je mi divne že to urobili 4 testy po sebe 🙈
@bibikus123 mne to príde ako pozitivny test🙂
@janinamojka a nemala by byť tá čiarka rovnako hrubá?
Ciarka je pekna ale tenka no... Skus inu znacku... Co je to za test? Skus livsane z benulekarne...
@ikonica to je ten ten len tyčinkovy, skúsim ešte zajtra alebo rozmýšľam ísť rovno na krv, skrz lieky čo beriem
@bibikus123 Záleží od hladiny hcg ..v akom si asi tt ..skus ešte urobiť..uvidíš.. ale podľa mňa áno.
@janinamojka ďakujem skúsim zajtra ráno
@bibikus123 držím palce..🙂
@bibikus123 hej uzil mi doslo, ze je to on...pozrela som v albume mojom, tiez som ho pouzivala... Drzim prsty, nech na dalsom teste uz najdes poriadnu siroku ciarku 😉
@ikonica ďakujem 🙂
Ak nevadí,tiež sa pridám.Mám nepravidelnú MS,jeden mesiac 24 dňový cyklus,potom 25. Mešká mi 2dni,viem že pepino testy sú totálny prepadák ale nebola dnes u nás otvorená lekáreň,tak som kúpila v Bille aspoň to.🙄Prosím len o radu či tu na mojom čosi vidíte alebo mi totálne hrabe a stresujem.Ešte mi to takto nemeškalo,aj keď som mala viac stresu tak prišla ms aj na 23deň.Ďakujem🙏
@niky1141997 toto je len jedna čiarka🙄
@kafedame Len som sa chcela uistiť že som není blázon🤣Ďakujem🙏
@niky1141997 ja tam vidím ducha ☺️
@bibikus123 ja som mala taku tenku ciarku po styroch dnoch meskania. Po par dnoch bola uz pekna hruba 🙂
@pehavcek mne by mala meškať deň alebo dva
@niky1141997 niečo veľmi nepatrné tam je. Ak nepríde ms otestuj znova
@bibikus123 No ja som si po dvoch dňoch meškania ešte tehotenstvo nepripúšťala (po rokoch snaženia a jednom potrate). Ale manžel mi tvdril, že som určite tehotná, že som iná. Bola som strašne unavená a veľmi nervná, čo bežne nebývam :D Držím palce nech je to o pár dní jasná kolajnica
@pehavcek ja som sa cítila najskôr trochu inak, a tak mi napadlo urobiť si test, nebolo to úplne plánované ale určite nech to dopadne aj pozitivne, budeme obaja radi. Mne zas môj priateľ vraví že si všimol že som až moc veselá :D
@bibikus123 no ked hormony saleju tazko predvidat aka bude z toho nalada 😁😁😁
@bibikus123 Ahoj🙏Ďakujem.Aj keď som si není sama istá.Ale keď som ten test obzerala ako bláznivá tak aj na svetle som videla slabunkú druhú ružovú.Bola som dosť v strese v poslednom čase,tak som si myslela že či aj z toho to meškanie nemôže byť🙄každopádne pre môj pokoj,zajtra zbehnem do lekárne kúpiť livsane.Dám vedieť ako som dopadla🙏
@janka_01 Ďakujem za odpoveď😍🙏Zajtra po teste dám info.
@niky1141997 tento je negatívny
@janka_01 Už netestujem,počkám či príde do konca týždňa ms😊ďakujem aj tak🙏
@niky1141997 objavilo sa to v limite? Mne livsane testy vždy ukazovali kanáliky. Ale tak u každého to je Inak.
@niky1141997 ten druhy zas vyzerá byt pozitívny.
@niky1141997 žena moja,ty musíš mat dobre nervy 😁😁😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podla mna kanalik