Je to kanálik?

lenna255
14. dec 2024

Dievčatá nikdy som nemala na teste kanalik, som 10DPO..mám len tento jeden test a vyšlo mi toto a neviem či mám ďalej brat progesteron alebo vysadiť 😂 neviete mi poradiť či to vyzerá na pozit alebo skôr len kanál ?☺️

smile108
14. dec 2024

@lenna255 aká značka testu to je?

lenna255
autor
14. dec 2024

@smile108 tuším to bol intime test

smile108
14. dec 2024

@lenna255 tak ten duchov nerobi čiže ak je ružová čiarka tak je to na dobrej ceste 😊

gabrielamodrykonik
14. dec 2024

@lenna255 ja tomu nerozumiem, tolko sa snazite, potom vam vyjde nejasny test, to znamena, ze cosi tam je a potom idete samovolne vysadzat lieky, lebo sa vam to zda slabe, alebo neviete co to je, ako keby vam chybal zdravy rozum a stipka sudnosti. Ak cosi na teste je, tak vzdy treba pockat na odber krvi a brat vsetky lieky, ktore vam lekari predpisali a potom cakat na ich vyjadrenie a nie si dobrovolne sposobovat potraty svojou hlupotou.

lenna255
autor
14. dec 2024

@gabrielamodrykonik pani ja mám aj rozum a tak isto mám aj súdnosť…a je smutne že cudzej žene píšete o hlupote a dobrovoľných potratoch…pýtala som sa len na názor na test ..ostatné už ozaj vás nemusi trápiť a ešte mi písať taketo veci …☺️

gabrielamodrykonik
14. dec 2024

@lenna255 keby ste mali zdravy rozum a sudnost, tak vas ani len nenapadne rozmyslat nad vysadenim liekov! Na vasom teste sa nieco crta, nie ste si ani ista co to je a nebola ste este ani na krvi a miesto pokynov od lekarov, sa idete riadit tym, co vam kto povie na modrom koniku. Ako sorry, niektorym zenam to asi treba povedat natvrdo, aby pochopili.

gabrielamodrykonik
14. dec 2024

@lenna255 a ak vas nezaujima nazor inych zien, tak tu ani nevypisujte, na co sa potom pytate... Moj nazor je, ze ste pekne mimo, ked chcete vysadzat lieky a nieco sa vam crta na teste. Ci vas zaujima len nazor zien, ktore vam povedia, je to kanalik, vysad lieky a pritom mozte byt tehotna a sposobit si vysadenim liekov potrat? Mna to fakt trapit nemusi, ale dufam, ze to aspon dalsie odradi od podobneho premyslania ako mate vy...

lenna255
autor
14. dec 2024

@gabrielamodrykonik veď som 10 dni po tak ako som mohla byt ešte u lekára ? 😂😂prepáčte ale ste strašne zakomplexovaný a zlý človek ☺️ ja som sa pýtala na názor či už pozitívny alebo negatívny ale stretla som sa tu len s tým že som hlúpa 😂😂ale viete ako sa to hovorí že ? 😉

nina0412
14. dec 2024

@lenna255 ja si myslím že sa tam niečo črta ráno skus 😍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre