Je to iba kanálik?

8. dec 2022

Asi iba kanálik však?

zmrzlinka2021
8. dec 2022

za prvé - ja vážne nič nevidím

za druhé - mešká ti kolko menzes?

autor
8. dec 2022

Lepšia fotka, nemeška. V nedeľu mám dostať.

zmrzlinka2021
8. dec 2022

Ak nemešká, tak test je zbytočný - len tam hladas vselico mozne.

Prosím ťa, počkaj do utorka / stredy a spravis si test.

Načo toto šaškovanie?

eikenella
8. dec 2022

ja som mala takyto test a bola som tehotna s prvou dcerou, ale test som videla nazivo. ale toto je ozaj take plus/minus podla fotky. nie je tam nic jednoznacne.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
8. dec 2022

@zmrzlinka2021
@eikenella ďakujem ale u mňa je iný problém. Ja som styk mala koncom októbra následne prišla menštruácia avšak slabá. V utorok som bola na hcg v krvi a negat a dnes takáto čiarka, je to vôbec možné?

filodendron
8. dec 2022

Prepac, ale nic tam nevidno. O.i. hcg by si mala uz davno dostatocne vysoke, ze aj z krvneho testu by to bolo zrejme.

autor
8. dec 2022

@filodendron ďakujem za odpoveď. Čiže ak by to dnes bola čiarka tak v utorok by hcg z krvi muselo byť pozitívne?

filodendron
8. dec 2022

Ak k oplodneniu doslo koncom oktobra, zvysene hcg by bolo v krvi vidno po dvoch tyzdnoch, teda uz niekde v polke novembra.

eikenella
8. dec 2022

tak to urcite nie si tehotna. hcg by uz malo hodnoty

autor
8. dec 2022

Ďakujem vám veľmi pekne. Ja sa do toho

autor
8. dec 2022

Veľmi nerozumiem. Nedalo mi to keď krv bola negatívna a teraz na teste nejaká fakt divná čiarka. Počkám na ďalšiu menštruáciu

filodendron
8. dec 2022

No ja tam tu ciarku nevidim, nech robim co robim...to by si naozaj mala uz davno kolaje

veronikaszabova
8. dec 2022

Mozes mi povedat,naco o tom istom zakladas milion diskusii? Cakas snad ine odpovede, nez ti boli napisane?
NIE, NIE SI TEHOTNA, SI LEN PARANOIDNA.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elis248
8. dec 2022

Podľa mňa jasne negatívny test.

autor
8. dec 2022

@elizabet173 vďaka, tak ak nepríde ms tak musím ísť ku gynekologovi a rovno aj k psychológovi

mamkalentedkova
8. dec 2022

Neviem,akú čiarku na teste vidíš ,žiadna tam nie je ..ak by sa bola oplodnenia koncom októbra ,tá čiarka by vyzerala inak .

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nini1978
8. dec 2022

Nestracaj čas s gynekológom,odberom krvi, kupovaním a robením testov,ty utekaj k psychiatrovi.
Ale to bude ďalšia fake téma,to nemôže byť reálne zmýšľanie dospelej osoby.
Už druhá téma o tom istom

veronikaszabova
8. dec 2022

@nini1978 uziva HAK, tusim pouzivaju aj kondom, krv negativna ( nejakych 7t od styku), aj tak je presvedcena, ze je tehotna --- od leta tu spamuje s testami, ci nie je tehotna.

martinka13
8. dec 2022

Hlavne k tomu psychológovi zájdi. Nič v zlom, ale život v takomto strese musí byť neznesiteľný

miskamicha
8. dec 2022

Styk bol koncom oktobra... a ty hladas.ciarkj v decembri???? Nie nie si tehotna...ak hy to bolo iba z toho stylu na trste by boli takr kolajnice ze az a hcg z krvi riadne vysoke

bejbs123
9. dec 2022

Fuha toto je uz silna kava pre mna… ak to autorka tychto vsetkych prispevkov ozaj mysli vazne,tak je problem naozaj v psychike,pretoze ak by ste uvazovali triezvo viete si jednoznacne odpovedat,ze tehotna nie ste

autor
9. dec 2022

Za ten celý čas ste mohli pochopiť že mám psychické problémy. Mne je na jednej strane jasné, že tehotenstvo je veľmi nepravdepodobné (nemožne) no na druhej strane to pochopiť neviem. Ale ďakujem že ste mi aspoň trochu otvorili oči.

veronikaszabova
9. dec 2022

Toto iste pises v kazdej tvojej diskusii a o par dni zalozis dalsiu diskusiu, kde budes riesit tehotenstvo.

bejbs123
9. dec 2022

Nie je hanba vyhladat odbornu pomoc,ved to vam len pomoze,zakladanie diskusnych prispevkov vam nepomoze vyriesit vas problem,naozaj.Bez odbornej pomoci sa vam vas stav bude len zhorsovat,pretoze aj napriek odpovediam,ktore dostavate,neviete tuto informaciu spracovat

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. dec 2022

@elizabet173 pretože ich vyriešiť neviem. Mám ich od detstva. Hlavný dôvod všetkých mojich strachov spočíva vo veci, ktorú musím prekonať ja sama. Aj keď sa snažím pomaly tak to nejak nejde. Hanbím sa za to, že ľudia majú zo mňa len srandu aj napriek tomu, že sa snažím najviac ako viem. Uvedomujem si, že to čo predvádzam je choré.

bejbs123
9. dec 2022

Ok,este raz si po sebe precitajte svoje prve dve vety.” pretože ich vyriešiť neviem. Mám ich od detstva. ” prave preto,ze mate taketo stavy od detstva a neviete ich vyriesit,tak treba navstivit odbornu pomoc,v tomto pripade ich nevyriesite NIKDY SAMA.smer psychiater

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre