Je to ešte skoro na test?

monelly
22. feb 2024

Ahojte dievcata, viem, ze tato tema sa tu riesi stale. Ale vyskusam aspon o par rad.
Snazime sa s manzelom o 3 babo. Mam tyzden pred menstruaciou a mam bolesti. Nikdy som to nemala vzdy tak 2 dni. Teraz tyzden krize, podbrusko, pichalo ma v prsiach aj slabe bolesti, sem tam ma zapichalo aj v podbrusku. 2 dni pred menst. ma vzdy bolieba hlava a nepomoze ziadny liek a teraz tyzden pred ma uz bolela myslela som ze mi uz pride ale neprisla ale bolesti mam stale. 31.1 som dostala ms 4 dni, 20.2 som bola na pp u gyndy a nic skusila som aj test nic.
Je to este skoro? Dakujem za kazdu radu.

colsami
22. feb 2024

Jasne ze je skoro. Nastuduj si (a odsleduj) kedy cca byva ovulacia a bude Ti jasne ze je skoro.

Navyse vzdy je dobre testovat az pri vynechani ms. Tyzden pred to nema absolutne vyznam.

monelly
autor
22. feb 2024

@colsami dakujem, ja viem.. len som akasi nedockava 🤦🏼‍♀️

uhnakova
22. feb 2024

Ak je pravidelný cyklus, tak ovulácia je zhruba dva týždne pred menštruáciou, u niekoho môže byť aj len 12 dní pred menštruáciou. Čize len pred týždňom alebo ešte menej si mala ovuláciu. Ak došlo k oplodneniu, vajíčko sa po troch až siestich dňoch dostane do maternice, po šiestich až desiatich dňoch sa zanorí do výstelky a začne produkcia hcg. Preto v optimálnom prípade ukáže tehotenský test asi 2 dni pre očakávanou menštruáciou. Týzdeň pred určite nie, ešte nie je uhniezdené v maternici.

monelly
autor
22. feb 2024

@uhnakova dakujem za odpoveď. Ovulaciu citim, vzdy ma pobolieva v lavom vajicku, tak uvidim no musim pockat 🙂

dadka1997
22. feb 2024

@monelly tie priznaky co opisuješ, su klasické pri pms.. velmi skoro by si testovala .. pockaj ci pride alebo nepride

eviulenka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre