Ahoj je to duch či ryska? Skúšala som to dať i do negatívu. Mám 10 dní od styku.
ja tam tiez nic nevidim
Môžeš dat aj milión uhlov..stále je negativny
Nic tam nie je.
Toto má aký zmysel? Test si urob až keď ti bude meškať menstruacia
Za mna negat.
Kolko meska menzes,treba pockat este par dni...a urobit si test znova.
bohužiaľ, no nič tam nie je, žiadna čiarka ani len náznak ducha :/
Podla mna tam je,skus o par dni
No keďže je to po vyschuti je to kanalik
A kolko mas pred ms?
Podľa mňa to je veľmi skoro sa testovať, a po tých 5 minútach by som už na test ani nepozrela. Koľko som ja videla takýchto duchov, ešte som chodila testy z koša vyberať po celom dni
@leuska1991 4 dní mešká.
Ja tam vidím veľmi veľmi slabučkú čiarku...
Ja nic nevidim...za mna negat ☹
Tak ja patrím k tým čo má asi dobré oči 🤣 na každej fotke vidím samozrejme slabulinko ale niečo tam je ak to je do ružová tak sa ale neteš moc ešte stále nemáš nič vyhráte .o 2 dní testuje verím že tie čo nevidia už uvidia
Aj ja tam nieco vidim,treba skusit o par dni ,drzim palce🥰
Treba skúsiť iný test pozajtra ráno. Toto je Mamatest a keby tam aj bola naznačená čiarka, pravdepodobne iba falošne pozitívna.
Ja teda vidím,skús ráno ďalší
Ja tam niečo vidím držím palce 💜
@noemikatka robila si aj dnes test????? Lebo mne mama test nikdy ducha nespravil. Iba vtedy bola slaba ciarka ked som mala biochemicke ☹ ale toto vyzera na peknu ciarku...tak drzim.palce. Mne na 9dpo okrem mamatestu ukazal aj ten najlacnejsi zo stranky Adiel.
@noemikatka aj ja mam tak isto zajtra mi maju dojst a dnes toto mi vyslo
Teraz vidim nieco velmi.slabe ked som na inom svetle...ako som uz pisala, mama test mi nikdy neduchoval, mala som vrlmi slabu ciarku v den menstruacie a bolo z toho biochemicke. Nechcem ta znepokojovat ale ak mas pravidelne cykly /28-30 dni/ tak na 4.den meskania by uz ciarka mala byt ovela silnejsia. Ak nemas,tak este skus zajtra alr iny test a naj z ranneho moču aj ked mne na 10 dpo ukzal aj pepino z poobedneho moču.
Tak nič dostala som to.
Aj mne prišla ms 🙆🏽♀️
@cumbika ako si dopadla ty mešká ti?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie je tam ani duch ani kanalik