Ahojte, ja viem, že je tu toho veľmi veľa, ale neviem co si o tom mam myslieť. Robila som si testy v piatok aj v sobotu, zdá ssa mi ze na testoch je duch, dnes mam dostať ms a dnešný test z rána bol negatívny. Je ťažko rozoznať ci príznaky sú tehu alebo pms. Ďakujem
Myslím si, že duch 🙂 skús ešte iný test
Mne to príde ako kanálik, počkaj 2 dní a skús znova
Na tom z 20teho nieco je ale uz keby si skusila dnes bolo by to trosku lepsie ak tam teda nieco ma byt
Och, to už asi ani nevydrzim 😂
@timea1008 ja vidím držím ti palceky aby silnela čiarka. Skús opäť ráno, ak tak bude čiarka môžeš sa potichučky tešiť 🙂
@summersunny94 dakujeeem, snáď 🙏🙏🙏
@timea1008 daj vedieť ráno 🙂
@timea1008 myslím si,že toto kanálik nebude 😉
Presne takýto som mala 😅 pred týždňom … dnes mám dostať ms zatiaľ nič čiarka tmavne 🙂 len držať palce 🙂
je pozitivny, ale je velmi skoro
no tazko povedat aj za mna. radsej by som este pockala pripadne skusila iny test 🙂 ale drzim palce 🙂
@timea1008 tiež mam takéhoto ducha bude mať 2r o mesiac ✊✊✊
aj ja vidím 🙂
Ďakujem kocky, ešte chvíľku počkám a uvidím ci príde ms alebo spravím nový test iný
@summersunny94 ja som mala minulý týždeň ukážkové čiarky. Dneska som bola u Dr. povedala že nič tam nevidí a rovnako čiarka na ďalšom teste už bola skoro neviditeľná.
@petruska173 to ma mrzí, chybné testy ale mohlo sa jednať o biochemické tehu
@petruska173 toto nevyzerá na falošné pozitívny, brala ti aj krv? Woman secret je veľmi dobrá značka
Je to pozitivny test.
@maminkadeticiek to asi nebolo mne že?
@maminkadeticiek ja som robila ešte jeden - woman secret a na ňom nič :/ a dnes mám už 12 ty deň čo mi mešká menzes
@didi44444 nie,to bolo autorke.
@maminkadeticiek ďakujem 🙂
@vahcaac mne vyšlo 5 testov dokopy pozitívnych. Krv mi nebrala ani nič len ma pozrela na sone 😔
@petruska173 ako dlho ti mešká menstruacia ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@timea1008 ja tam nič nevidím :/