Ahojte, vedeli by ste sa na to niekto pozrieť nejaujatým okom. Mešká mi 7 deň. Toto je môj dnešný test. Vidíte tam niečo? Či si domýšlam? Ďakujem za každú odpoveď.
@juli1408 to nieje duch. 🙂 gratulujem
Neverím ♥️♥️♥️♥️♥️ ja už som ani nedúfala, lebo toto nebol prvý test. Dievčatá ďakujem vám veľmi pekne, spravili ste mi deň. Aj tak si ešte asi zajtra ráno spravim jeden, nech to mám ružové na bielom.
Áno pekne pozitívny testik, gratulujem 😊
Blahoželám k bábätku
gratulujeeeeeem 🙂
@mariaveronikag ďakujem veľmi pekne, stále sa mi nechce veriť 🙂🙂😍
Síce sa čiarka rysuje ale je veľmi slabá..ja som mala MA keď mi strašne slabo ukázalo čiarky..nemala si posunutú ovulaciu?
@pracujucazienka ďakujem za info, myslím si, že som ovulaciu stanovila presne (podľa hlienovej metódy) a nebola oneskorena. Doteraz som vždy správne určila ovulaciu a preto si skôr myslím, že mi už mešká. Ale nejdem sa ja teda tešiť predčasne, zajtra spravím ešte jeden z ranného moču. Vďaka za info.
@juli1408 môžem sa opýtať kolko ste sa snažili?
Pekná čiarka. Gratulujem
@juli1408 stačí robiť každý druhý deň,aby si videla ako sa zvyšuje intenzita sfarbenia čiarky..každej žene prajem úspešne zvládnuté tehotenstvo no hold nie všetkým nám je to dopriate..ale teda ja som po MA ozehotnela a narodila sa dcérka a teraz som znova tehotná a dúfam,že úspešne ukončíme aj toto tehotenstvo..takéto boli moje dve // v deň meškania
@pracujucazienka gratulujem ti k ďalšiemu tehotenstvu a prajem veľa zdravia. Skúsim testovať o 2 dni
@juli1408 ďakujem..ozvi sa potom s ďalším testom 😉
@pracujucazienka jasné
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.