Baby ahojte, ja už mám čo to za sebou, aj krásnu 9 ročnú dcérku a teraz sme sa nejak rozhodli pred pól rokom že je čas na druhé… ale nedarí sa a tak opäť padám do videnia duchov a … veď to asi poznáte .. dnes som 11dpo a v nedeľu by mala prísť M … bez akýchkoľvek emocii (hahaha) … skúste vy so skúseným okom… vidíte niečo? Dakujem vám krásne ❤️
ja tam dačo vidím (tiež som hľadala duchov, čiže úplne chápem tomuto času po ovulacii pred menzesom), skus spraviť test o 2 dni, či čiarka zosilnie. Veľmi ti držím palce a na diaľku objímam.
@veronika0310 Veri tak aspoň viem že nielen mne sa niečo mari 😁 veľmi ti Dakujem
@sibrez jej ty si zlata Dakujem , áno viem že je skoro ale tak ja som z tých čo keď sa rozdávala trpezlivosť stali v rade na horlivosť a nadšenie 😁😁
@kvetkahana ja som mala 5 dni pred ms takú čiarku že ju naozaj bolo vidieť len pod nejakým uhlom, o 2 dni som testovala zas a už bola viditeľná. Ak to je duch tak skús o 2 dni znova. Už by mala byt silnejšia
@veronika0310 skúsim jasne 🙂 Dakujem
Držím palce 🍀vidím
Niečo sa tam črtá. O pár dní skús znova
@lenka0q Lenka Dakujem 😍😍😍
@saska.j sasi aj tebe, som rada že mi nešibe (úplne) 😄 tak uvidíme - dám vám update keď bude
Je to tam,vidim.
@lucibb Luci Dakujem 🥰
@saska.j 🥰🥰🥰tak to sa budeme veľmi tešít už nie som najmladšia (fyzicky 😁)
@kvetkahana vidím vidím 😊😊😊❤️ a držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kvetkahana neviem, niečo slabé sa tam črtá. Ale neviem či je to kanalik alebo duch