Ahojte, staaale sa snažíme o druhé dieťatko 4 roky sa nedarí každý mesiac dúfam..... mám úplne nepravidelný cyklus, ,, mala by som dostať ms 25teho. Ale mám bolesti na pravej strane v podbrušku s prepáčením by som zožrala všetko čo nezje mňa a hlavne sladké. Keďže mám prácu v ktorej sa naťahujem s ťažkými vecami dnes ráno som sa testla bola slabšia ako poobede. Je ju tam naživo krásne vidno ráno skúsim ešte raz. Čo vy nato? Ďakujem a prajem všetkým zdravé detičky ♥️
@anjelicek26 áno viem pri dcérke mi ukázalo až na 14ty deň meškania. Len som chcela skúsiť teda keď ráno som videla a teraz ešte silnejšia. No dúfam že to tam bude. A keďže to mám veľmi nepravidelne. Ale ďakujem ♥️🙂
@anjelicek26 dnes je 21.9. cize menstruacia o 4 dni. To zas nemusi byt tak skoro na takuto ciarku🤗 ale ano. Uvidi
ja tam nic nevidim, ani ked rozkliknem fotku. Ale teda lovec duchov nie som
Baby vyzerá to tak že je to taaaaam spravila sa hneeeeed druhaaa slabá ale je krásne vidno
hej tu uz sa nieco crta, tak drzim palce
Veru vidiet pekne. Kazdopadne teraz skus az po dvoch dnoch. Uz to bude viac viditelna ciarka 💪🏼
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak ciarka tam je, je aj dostatocne siroka... ale je skoro, velmi skoro este...