Je to duch alebo kanálik?

12. aug 2022

Ahoj, robila som si test pretože ma palila zaha dva dni po sebe, u mna nezvycajne. A ako tak pozeram nieco tam slabulinko vidim, len neviem ci je to duch alebo kanalik. MS som mala 16dni do zadu ale o niečo slabšiu, teraz 8 dni do.. čo si myslíte vy? Vidíte tam niečo? 🙂

janka_01
12. aug 2022

Ak by si otehotnela z minulého cyklu tak čiarka by bola silnejšia podľa mňa. Na teste niečo vidím ale je to tenké oproti kontrolnej čiarke čiže skús otestovať až keď bude meškať ms.

janetinka27
12. aug 2022

ano, skus testovat neskor. nieco tam vidiet, ale je to velmi slabucke,

autor
12. aug 2022

@janka_01 no veď to je to, tiež mi prebehlo hlavou, že je to nejaké tenšie, ale skôr ma zarazilo, že sa tam niečo ukázalo aj napriek tomu, že MS bola, a keď už čakala by som viacej viditelnú čiarku alebo žiadnu 🙂

janka_01
12. aug 2022

Môže to byť aj ryska, mala som raz na dvoch testoch rovnakú čiarku. Na iných testoch nebolo vôbec nič. Ťažko povedať, testuj ďalej ak o dva dni bude negatívny tak na tomto teste to je pravdepodobne len ryska aj keď netuším či je to do ružová alebo do siva

autor
12. aug 2022

@janka_01 skôr by som povedala akoby to bolo do ružova ale ako vravím nie som si istá, určite vyskúšam otestovat znova 🙂

janka_01
12. aug 2022

Ja riešim trošku iný problém pri ktorom si tiež nie som úplne istá. Keby neberiem HAK tak by som sa vedela zorientovať. Ale beriem HAK a riešim zdravotný problém, pri ktorom môže byť učinost HAK znížená. Posledný styk bol pred viac ako 3 týždňami. Ms prišla počas pauzy ako mala len bola kratšia (intenzita rovnaká). Skúšala som robiť aj test. Pred dvoma dňami obyčajny paličkový a negatívny. Dnes ráno digitálny a negatívny. Môžem sa ja na test spoľahnúť? Prepáč že sa takto votriem len do náhodou mi nevieš poradiť 🙂

autor
12. aug 2022

@janka_01 prepáč s týmto ti vôbec neviem poradiť, HAK som v živote nebrala 🙂 možno by bolo dobré informovať sa u svojho gynekológa 🙂ale tak či tak držím palčeky aby všetko dobre dopadlo a zdravie slúžilo ako by malo 🙂

janka_01
12. aug 2022

Ďakujem 🙂 , ono teraz sa chránim aj inak, ide mi čisto len o ten jeden styk a nie som si istá či môžem veriť testom po takejto dobe

janka_01
25. aug 2022

Ahoj tak ako si dopadla?

autor
25. aug 2022

@janka_01 ahoj Janka, bohužial MS prišla načas ako hodinky 🙂 takže uvidime čo bude budúci mesiac 🙂

autor
25. aug 2022

@janka_01 a ty si natom ako? 🙂

janka_01
25. aug 2022

Tak ja mám testy stále negatívne, takže tehotna očividne nie som, teda dúfam 😅. menštruácia očakávam v pondelok

zuzka1090
25. okt 2022

Vidíš niečo?

autor
26. okt 2022

@zuzka1090 ahoj, vidím tam druhú čiarku lenže tiež vyzerá akoby bol rozpitý 🙂 vyskúšala by som ešte jeden 🙂 teda ak MS mešká, ak nie počkala by som 🙂 inak držim palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre