Ahoj, robila som si test pretože ma palila zaha dva dni po sebe, u mna nezvycajne. A ako tak pozeram nieco tam slabulinko vidim, len neviem ci je to duch alebo kanalik. MS som mala 16dni do zadu ale o niečo slabšiu, teraz 8 dni do.. čo si myslíte vy? Vidíte tam niečo? 🙂
ano, skus testovat neskor. nieco tam vidiet, ale je to velmi slabucke,
@janka_01 no veď to je to, tiež mi prebehlo hlavou, že je to nejaké tenšie, ale skôr ma zarazilo, že sa tam niečo ukázalo aj napriek tomu, že MS bola, a keď už čakala by som viacej viditelnú čiarku alebo žiadnu 🙂
Môže to byť aj ryska, mala som raz na dvoch testoch rovnakú čiarku. Na iných testoch nebolo vôbec nič. Ťažko povedať, testuj ďalej ak o dva dni bude negatívny tak na tomto teste to je pravdepodobne len ryska aj keď netuším či je to do ružová alebo do siva
@janka_01 skôr by som povedala akoby to bolo do ružova ale ako vravím nie som si istá, určite vyskúšam otestovat znova 🙂
Ja riešim trošku iný problém pri ktorom si tiež nie som úplne istá. Keby neberiem HAK tak by som sa vedela zorientovať. Ale beriem HAK a riešim zdravotný problém, pri ktorom môže byť učinost HAK znížená. Posledný styk bol pred viac ako 3 týždňami. Ms prišla počas pauzy ako mala len bola kratšia (intenzita rovnaká). Skúšala som robiť aj test. Pred dvoma dňami obyčajny paličkový a negatívny. Dnes ráno digitálny a negatívny. Môžem sa ja na test spoľahnúť? Prepáč že sa takto votriem len do náhodou mi nevieš poradiť 🙂
@janka_01 prepáč s týmto ti vôbec neviem poradiť, HAK som v živote nebrala 🙂 možno by bolo dobré informovať sa u svojho gynekológa 🙂ale tak či tak držím palčeky aby všetko dobre dopadlo a zdravie slúžilo ako by malo 🙂
Ďakujem 🙂 , ono teraz sa chránim aj inak, ide mi čisto len o ten jeden styk a nie som si istá či môžem veriť testom po takejto dobe
Ahoj tak ako si dopadla?
@janka_01 ahoj Janka, bohužial MS prišla načas ako hodinky 🙂 takže uvidime čo bude budúci mesiac 🙂
@janka_01 a ty si natom ako? 🙂
Tak ja mám testy stále negatívne, takže tehotna očividne nie som, teda dúfam 😅. menštruácia očakávam v pondelok
@zuzka1090 ahoj, vidím tam druhú čiarku lenže tiež vyzerá akoby bol rozpitý 🙂 vyskúšala by som ešte jeden 🙂 teda ak MS mešká, ak nie počkala by som 🙂 inak držim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak by si otehotnela z minulého cyklu tak čiarka by bola silnejšia podľa mňa. Na teste niečo vidím ale je to tenké oproti kontrolnej čiarke čiže skús otestovať až keď bude meškať ms.