Ahojte, čo si myslíte o tomto teste ?
cisty ako lalia.
@annamudra123 práveže nemeška ešte viem mam počkať len som nedočkava 🤣 ms ma prísť o 4 dni .
Tak načo testuješ? 🙂 ale chápem poznám tú nedočkavosť
@annamudra123 no šak toto ta nedočkavost naživo je to vidno taka ružová čiarka aj priateľ ju vidí ale ešte počkám veru .
tak držím palce 🙂)
Tuto to celkom je vidieť, skus v den meskajucej drzim palce
@dadka1997 ďakujem 😊
@dadka1997 ďakujem 😊
ja tam vidim, nechapem ako niekto nevidí.
@snazilka_bio_mamka že ale mam taky hnedy vytok takže asi dostanem ms 😫
Vidíš netreba testovať zbytočne skoro.
nic tam nie je podla mna.
Áno, vidno veľmi slabú druhú čiarku. Tiež nechápem, ako to niekto nevidí. Počkaj a uvidíš,či z toho bude tehotenstvo.
@zuzanockamt uvidím 2 testy inej značky také slabé čiarky ostatné 2 negativne ja už neviem ale veru počkám.
Niečo tam je, ale bolo by lepšie odfotiť na jasnejšom svetle a bielom podklade, napríklad hárok papiera. Dôležitejšie, ako koľko dní je do MS je údaj, koľko dní je po ovulácii. Držím palce 🙂
hnedy vytok moze byt uhniezdovanie. pockaj a rano si sprav test. Ine značky mozu byt viac onicom, ak vidim tieto su dr.maxky a tie ma nikdy nesklamali
@snazilka_bio_mamka áno ale mam aj bolest podbruška ako keby mam dostat každú chvíľu stredu som mala aj trocha krvi odvtedy len trocha hnedého vytoku tak neviem no.
@liviahuszarova no len ako som písala 2 testy pozitívne slabé čiarky a 2 negatívne a bolest podbruška tak som zvedavá.
Negatívny
@alina765 je vidno ?
Sú tam nejakí duchovia, uvidíš ráno 🙂
@bambulka711 nerobila som si test lebo mam ako keby ms ale nie silnú na ktorú som zvyknutá chvíľu krv a chvíľu nie som stoho jeleň hádam sa mi do zajtra pustia úplne.
@bambulka711 robila som si večer je tam foto čo myslíš?
Je tam niečo, ale naozaj to odfoť za bieleho dňa napr. na parapetnej doske. Každopádne tmavne.
@bambulka711 je to fotené na parapetnej doske ale od včera krvacam ale nie tak ako som zvyknutá ani tie kusy zatiaľ nejdu ale čítala som že niektoré baby boli tehotné aj keď mali menzes tak neviem mam jedno dieťa a toto sa mi nestalo ešte.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
prepáč, ale ja tam nevidím nič - podla mna negatívny. Kolko ti mešká MS?