Ahojte testy su robené 10dpo a 11dpo vrchné dva su z 10dpo ale na strednom vidím druhú slabulinku čiarku. Vidite ju tiež? Ci je to len chybný test alebo len kanalik keďže spodny robeny 11dpo je len s jednou ciarkou. Pridavam aj upravenú foto kedze na tej ju vidim lepsie inak na zivo ju vidiet ako na upravenej. Za kazdu odpoveď ďakujem
@bambulienka25 ďakujem za odpoveď budem este dúfať a veriť ze ms nepríde 🤞🏻
Tiež by som povedala, že je to negatívne. Skús s odstupom pár dní ešte ďalšie testy.
ja som kedysi tiež hľadala na teste duchov. A potom som si povedala, že ak tam nič nevidím voľným okom, tak to tam proste nie je.
@elysse121 áno, na strednom teste sa niečo javí
Na tej upravenej foto niečo vidím ale inak nie. Prepáč
@elysse121 na Tom strednom je trošku vidieť, skús spraviť zajtra ráno, silno držím palceky 👊😊🙂
@elysse121 skúšala si dnes?
@summersunny94 dnes nie nemala som test ale bola som kúpiť tak uvidím nejak sa bojím sklamania tak neviem..asi este počkám
@elysse121 určite byť tebou by som zajtra ráno skúsila, ak ide o tehotenstvo určite ti ráno ukáže už celkom peknú druhú čiarku 😊
@elysse121 druhú slabú čiarku ti hneď ukázalo alebo do koľkých min? 😊
@summersunny94 no ved mňa to láka uz aj teraz 😀 uvidim ráno teda... ukazalo mi asi do troch min ale aj po zaschnuti ju vidno uplne slabucko len na svetle
@summersunny94 len mi je divne ze na druhy den mi ukazalo uz bez naznaku druhej čiarky
@elysse121 a na druhý deň čo teda nevyšlo nič tak to bolo z ranneho?
@summersunny94 áno z ranného
@elysse121 naozaj skús zajtra držím palceky 👊🙏😊
@summersunny94 ano skusim... ale zacala som poobede malinko splniť do hneda ci bledo hneda skôr.. tak neviem asi to nebude tehotenstvo ale stale dufam ze ms nepríde a podari sa konečne 🙏
@summersunny94 tak sa mi menzes predsa len spustil ani test som nerobila uz... ďalší mesiac pred nami dúfam ze sa uz podarí ..
@andrea_82 presne tak..
Ja tiez neuznavam.hladanie duchov...svietenie...negativy....ak tam v den ms nevidis ruzovu caaaaru tak negat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.