Ahojte, dnes som si robila test menstruacia mi mešká 5 dní a neviem či tam vidím ducha len ja alebo tam je naozaj.. potrebujem “počuť” názor iných.. ďakujem.
@monnci2226 myslíš že by som si mala urobiť ešte ráno preistotu ? 😃 lebo som si ho robila asi hodinu dozadu.. (ešte som nebola tehu čiže žiadne skúsenosti) 🤣
@s429s_ vyskusaj, uvidis ci bude rano silnejsia. ak ano nadej tam je ze sa to podarilo. drzim palce!
@monnci2226 ďakujem krásne.❤️
Za mňa negatívny, nevidím tam nič
@s429s_ mrzi ma to, tehotna nebudes, skor by som sa priklonila k biochemickemu..... hlavu hore, vyjde to nabuduce 😉
@monnci2226 ďakujem krásne za utešenie ❤️
@s429s_ na to, ze ti mesja 5 dní by si už mala mat riadne koľajnice.... cize podľa mňa nič. Na menzes vplýva mnohí faktorov, najmä stres. Mne raz meskal 2 týždne, testy boli negatívne samozrejme, potom prišiel.
Ale aspoň si všetko môžeš odsledovat a pripraviť sa na budúci mesiac.😊😉 Drzim palce ✊👌 🍀
Biochemické tehotenstvo tiež som to tak mala,ale verím že si nájdeš čoskoro koľajnice ♥️🍀
Ďakujem vám veľmi pekne, dúfam aj ja 🍀❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@s429s_ ciarku slabu vidim ale na to ze meska 5 dni extrémne slabucka, to uz by mala byt riadna ciarisko