Ahojte. Chcela by som sa s vami poradiť. Včera som si robila test, ja na ňom vidím dve čiarky. Ale ta druha je úplne slabucka, s manželom sme mali nechránený styk 7.5.. Viem, že na test je ešte skoro, ale tak bola som zvedavá.. Od nedele ma pichá v pravom boku, mala som slabucke krvácanie aj špinenie.. Ďakujem za vaše odpovede
Test negatívny, ani dátumovo to nesedí
@jarka9669 mne dojde ako chybny.
Urob si dalsi, ked ti bude meskat. Zbytocne nahanas duchov.
@jarka9669 7.5?
Veď je dnes 13.5 to test neukáže, či?
@etelkatelka neviem preto idem k vám po poradu nemám stým skúsenosti
@veronikaszabova ďakujem za odpoveď
@jarka9669 je to dost skoro na testovanie. A ten test je skor rozpity. Skus neskor testovat
Keďže si mala styk 7.5. a dnes je 13.5., tak ti žiadny test ešte neukáže tehotenstvo.
Najlepšie je si ho spraviť, až keď ti mešká ms, ale mne napríklad bolo vidno ducha v deň očakávanej ms. Záleží, aký máš cyklus. Ale najistejšie je to naozaj, až keď ti mešká.
Ja som robila keď meškala týždeň a test bol jasný😂😂pekne koľajnice takže vyčkať😊
anicka 182nechcem si nič namyšlat už mi je stoho zle,po roku smutku sa bojim tešit aj ked mala nadej tam je ..ale aj tak sa bojim ,,bolesti v podbrušku ,krize ,bolave žilave prsia no nwm ,ešte počkam 😔
Ja kazdy mesiac ked robim test tak tam mam ducha ale neviem preco a tyzden na to vzdy pride ms
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jarka9669