Ahojte co tam vidite???Ja neviem ci si to uz predstavujem alebo je to vazne ten duch???Snazime sa uz 6 rok ...
Sprav dalsi
Koľko ti mešká?
Velmi ti to prajem, ale pepino (vyzera tak) ber zo strasnou rezervou, tie robia duchariny aj z vody... chod si po "normalny" test a sprav hor ano.
Meska mi 3 dni tak neviem ano skusim druhy som zvedava
@anjelicek26 dakujem
Ja tam vidim ze to vyslo 🙂 nepríde mi ani rozmoceny.. normálny čerstvý test.. predpokladam ze duch ostal aj po uschnuti? Ked ti mešká,je to isté.Gratulujem a držím silno palce 🙂
@makakova jeej dakujem
Skus este raz lepsie odfotit🤗
Tiez sa mi zda rozmoceny, skus spravit este jeden, drzim palce✊
@zuza265 skusila som to dat do ciernobielej farby teraz nevidno nic 😔😔😔 vyskusam o 2 dni dalsi
@petronellla87 dakujem skusim o 2 dni ale uz digitalny 😊
No ja tam vidim ciarku. Drzim palce nech je skutocna!!!!🙂
@bejka90 dakujem😘😘😘
Ja vidim ciarku aj na tej ciernobielej. Digitalny mozes vyskusat aj teraz, uz to zachyti. Tiez som mala takuto neviditelnu ciarku a digi to potvrdil. Teraz ta ciarka vedla hysaci lebo jej nedovolim papat vreckovky 🫣
@selena_luna vyskusam ale dnes uz nie nemam uz ranny moc 😁 tak to je super aspon mate doma veselo
Vidim to aj na čiernobielom,mala som takú istú.. este mi ani nestihla meškať ms🙂
@makakova jeej super tesim sa
Mne digi ukazal den pred ms z normalneho denneho mocu a to ma citlivost len 25. Ak si 3 dni s meskajucou ms uz to ukaze aj bez ranneho mocu. Drz sa 🙂
Ahoj ako? Drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Niečo sa tam črtá. Ale neviem či je to zlá fotka, lebo mne príde rozmočený.