Ahojte baby idem si po radu podla vas je to duch alebo kanalik fotky su z toho isteho dna ,jedna je stiahnuta v appke aby bola vidiet
@4stanka4 brala mi krv vcera a test je robeny 15.3 a 17.3 som bola na krvi a robila som si dva 17teho po lrvi a tiez taketo slabe mi vysli a mam 10 dni do menzesu . nejdem sa tesit na kolko mam za sebou 3 spontanne potraty
@4stanka4 aj prsia citim take tazke, 4 dni som nafuknuta ledva na wc idem ide ma porazit
@dominika213 pouzi iny test ako Pepino.
@dominika213 prosím ťa ty máš aké dlhé cykly keď máš 20 dní do ms a už testujes?
@matullienka pytal sa vas niekto na blbe odpovede ?
@veronikaszabova robila som a vysiel tak isto
@veronikaszabova a robim si hociake a este sa mi nestalo ani pri tych 3 ze by mi nevysiel tak ako ma bud tam nebola ciarka alebo bola
@dominika213 a krv ti vysla ako ? 10dni do ms je prilis skoro na testovanie a ciarky.
@dominika213 prepáč preklep 10 dní, ja so po viacerých potratoch a teda testovala som tak 4 dní pred ms nie 10 dní aby som lovila duchov. A na jebnu*e otázky jebnu*e odpovede.
@elli333 pridu vysledky na dalsi tyzden
@matullienka super ja som po 3 a ja som nemala v plane ho robit to bolo len tak urobene a vyslo mi toto , a pokial mate naladu nicit inym den tak ho nicte inde a nie tu na diskusii pekny den
@dominika213 a druhá vec je ,že na dĺžku cyklu som sa pýtala preto lebo ak máš 30 dňový tak je 10 dní do ms veľmi skôr a sama seba znervózňujes,ak más 40 dní a viac tak je normálne testovať skôr.
@dominika213 kolko DPO si?
@matullienka ja sa pohybujem 28 az 30 pokial mi medkaju viem ze nieje nieco ok
@veronikaszabova ja sa tymto dpo vobec nerozumiem 🤣
@dominika213 lenže to takto skoro testujes úplne zbytočne, ešte nemuselo dôjsť ani k uhniezdeniu, odporúčam ti netlac tak na pílu to ti nepomôže. Toto je veľmi skoro aj testovanie aj krv. A odporúčam ti po opakovaných potratoch žiadať ďalšie vyšetrenia a hľadať príčinu. U nás veľmi pomohlo
@matullienka ja uz mam vsetky vysetrenia za sebou teraz 27.4 idem na posledne vysetrenie , ona mi radsej krv zobrala vzdy mi sledovala krv
@dominika213 a bola si aj na imunológii? Mne tam prišli na problém
@matullienka ja som bola na endokrinologii hematologii genetickom a idem este jednej nemocnice a imuno mam ok
10 dni do menzesu = cca treti - stvrty den po ovulacii, v tomto case nie je oplodnene vajce este ani v maternici, nie aby vylucovalo hcg....
@sella38 ja som mala posunutu ovu aj plodne tento mesiac
@dominika213 no mne práve problém zistili na reprodukčnej imunológii
@matullienka mne vysiel na hematologii zrazanlivost krvi len inak vsetko ok
@dominika213 ak si mala posunutú ovulaciu posunutie sa aj menzes.. takže to nebude 10 dni do ms..
@ninka99865 prisli mi skorsie predtym nie neskor
@dominika213 spravne ti pisu,ze 10dni do ms este ani vajicko nie je v maternici. Preto je dolezita tvoja odpoved na otazku, kolko dni u teba uz uplynulo od ovulacie.ale to nevies. Ciarocka na teste je taka slabucka,ze nevypoveda o nicom.skus testovat neskor,pripadne ta krv. Testuj najskor 10 dni od ovulacie,najlepsie aspon 14 dni od ovulacie.inak je to len lovenie duchov
Skoda pismenok dievcata,autorka si nasadla na svoj vlak a ide si svoju trasu.Je uplne v poho,ked ma niekto svoje presvedcenie,ale na co pise,ze si ide po radu,ked ju nazory druhych vlastne vobec nezaujimaju?
@janetinka27 ja pockam na krv nejdem uz testovat , lebo budem sklamana , po 3 spontannych sa clovek boji ci vobec otehotnie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dominika213 podľa mňa sa tam niečo crta, vyzerá ružovo tak to bude asi duch. kedy máš mať MS?