Ahojte baby, urcite tu bolo takychto príspevkov milion, ale chcem sa spýtať či tam vidíte 2 čiarky aj vy alebo to je len zlý poplach
@lenuska9999 ďakujem, som zmätená pretože mi mentruácia skončila pred 2 dňami a stále cítim bolesti v podbrušku
@lienockaaaa tak v takom prípade volaj hneď zajtra ku gynekologicke. Čiarka môže byť slaba aj pre to, že môže HcG klesať ...
TA ciarka je tam len 1/2 nejaky cudny je ten testik...
Vraj je aj nejaké biochemické tehotenstvo. Keď spermia oplodni, ale vajicko sa neudržalo. Ak
Máš tesne po menzese. Preto to pisem. Ale ak sa snažíte k bábätko budem držať palčeky, aby to vyslo. Je tam vidieť náznak druhej 🙏🍀
@anjelicek26 ráno si skúsim spraviť ďalší a uvidíme, naživo sa mi nezdá byť taký polovičný ako na fotke, pravdu povedať všimla som si to na nej až po tom, čo si to napísala 😄😄
@kukulienka999 ďakujeme♥️
@lienockaaaa môj “duch” ❤️ Tu čiarku som tam videla len ja, nikto mi neveril 😁 že moc tlacim na pílu, a výsledok? Som v tom, zatiaľ všetko ok. Klop klop klop
@kukulienka999 uaaau♥️♥️♥️ To je super! Tak blahoželám a prajem všetko dobré♥️
@lienockaaaa ďakujem, daj vedieť o pár týždňov, čo nové 😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lienockaaaa niečo sa tam črtá. Skus o pár dní urobiť test opäť