Ahojte,
Posledne dni som mala hnacku (cca 1 den), zvracala som vsak kazdy den niekolkokrat vacsinou rano,ale aj po jedle).
Som v cca 8tt, je mi priserne zle, skusala som zazvor. Chvilku mi je dobre ale potom zase zaludok na vode a pocit na hnacku aj ked uz sa stolica unormalnila.
Mali ste to niekto tiez takto?
Dikes
A zvracal alebo mal hnacku aj niekto kto s tebou byva/pracuje?
Brusna chripka vacsinou prejde do dvoch dni, s tymto by som radsej isla k lekarovi, ci to nahodou nie je intolerancia na nieco..
Ano jem normalne, aj mi chuti jest. Skor mam ako keby podrazdeny zaludok.
Muz mal nieco v praci - ale to kolegovia, on nemal ziadne tazkosti.
Stolica je v poriadku ale to davenie je strasne.
Ja som mala taketo stavy na zaciatku tehotenstva, takze moze byt aj to..
Tiez si myslim, ze uplne jednoznacne to nie je, nakolko tie priznaky su dost podobne aj pri tej aj pri tej situacii. No vsak a test si si nerobila? K lekarovi by som asi sla.
No ja som si takto pred 5timi rokmi myslela že mám črevnú virózu a bola som tehotná 😂 moja všeobecná doktorka neverila že naozaj neviem, že som tehotná keď som k nej prišla s tým, že už týždeň vraciam a nevládzem ani vstať z postele
Ja som tehotna tieź cca 7tt a asi tyždeň dozadu ma jeden večer riadne “prevetralo”🫣 hnačky a zle mi teda býva len vtedy keď som hladná,ale ako som mala tie hnačky tak mam stale podraždeny žaludok
@natassa2 pisala som ze som v 8tt. U lekara som bola
Asi z tehotenstva, pokiaľ nemáš aj teplotu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
to je tazko povedat podla mna, lebo priznaky mozu suvisiet s jednym aj druhym. uvidis asi o par dni. ak je to crevna chripka, tak by to malo pomerne rychlo odzniet. a jes ako? normalne sa mozes najest?