Ahojte tehulky, možno mi budete vedieť poradiť. Snažíme sa o dieťatko, ale veľmi to nehrotime. Chodím na folikulometriu, tak viem, že ovu bola minuly týždeň v pondelok. Vo štvrtok som prišla z prace domov a poobede som zaspala a spala vyše 13 hodín vkuse… pripisovala som to len náročným dnom v práci a neriešila. Únava sa ma však drží, dnes som sa zobudila s upchatým nosom a pocitom zvýšenej teploty. Nemala som ale kde prechladnut a doteraz som ani nikdy takto nezacinala byt chorá, vzdy dostanem angínu, teraz ma nič neboli, len ten upchatý nos. Po pár hodinách mi upchatý nos z ničoho nič prešiel…
Viem, že žiadna z vás nemá vestecku guľu, nemali ste ale niektorá podobne príznaky tehu?
Urob si test. Ak mas priznaky, budes mat aj pozitivny test. Ale neznie mi to uplne tehotensky, prepac. Upchaty nos byva zaciatkom druheho trimestra, ale teda teplotu som k tomu nemala… teraz su kadejake virozy, mohlo to byt hocico
Tak aj ja mam upchaty nos, ale nebol to prvy priznak teda 🙂 ja som realne prve priznaky mala az v piatom tyzdni, a to okrem vynechanej MS kovovu chut v ustach.
Buduci tyzden si urob test
Ja viem že môžem vyzerať pomatene, asi by som si aj ja nad podobným príspevkom pobuchala po čele, či je autorka OK. Len som našla na nete obdobne články: https://najmama.aktuality.sk/clanok/284015/skor... a chcela som vedieť, aké sú reálne skúsenosti 😌 test asi robiť ani nebudem, lebo aj keby \\ boli, môže skončiť ako biochemické. Takze počkám, či ms príde alebo nie
Moja sestra ma cele tehu upchaty nos a unava standardne byva v tehotenstve. Ale ako uz niekto pisal, tak ked si tehu a su toto priznaky, tak by uz test bol urcite pozitivny. Otestuj sa a uvidis. Fakt tue tehu priznaky mozu byt velmi rozdielne, aj ziadne... Takze na to by som sa vobec nespoliehala. Ja dve tehotenstva a kazde uplne ine.
Ja ta chapem 🙂 ja som tiez vsetky skore priznaky pozerala, dokonca som tiez sa citía miestami chripkoidne (som ale po umelom), no to uz som mala pozitivny test, tak skus 😊 drzim palce
Ja som v tehotenstve unavena bola ale prejavovalo sa to skor tak ze som si potrebovala na hodinku zdriemnut kazdy den poobede. A o upchatom nose v tehotenstve som tiez pocula ze niektore baby to tak mali,ale nie ako priznak ale az okolo 2.trimestra a vyssie. Mne sa teda nos neupchaval. Mne zas piskalo v uchu cele tehotenstvo. 🤣
Oba moje tehotenstva začali zapachtym nosom 🙂 únavou .. urob si test 🙂 držím palce 🙂
ja som sedela na gauči večer o 10 v lete počas horúčav a začala som mať z ničoho nič upchatý nos a o dva dni začali postupne aj ostatné príznaky a zistila som, že som tehotná. Verte či nie ale aj upchatý nos môže byť príznak tehotenstva
Priznaky zacnu az po tom ked uz je v tele hladina hcg, ta to sposobuje svojiu produkciou. Aj je test negativny nemoze mat zena priznaky pretoze nema v sebe ziadne hcg. To vsetko je v hlave vsugerovane
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Takto skoro tehotenske priznaky nebyvaju a nevyse sama si odpovedz, ci upchaty nos moze suvisiet s tehotenstvom.