Ahojte myslite ze je tam druha ciarka? alebo si to uz len nahovaram.... Ms meska len 2. den.... Snazime sa cca tristvrte roka....
Ano, vidno. Skus zajtra, alebo o dva dni 😊 držím prsty
Urcite rano zopakujem len uz mi to nedalo, ta nedoskavost, tak som skusila spravit teraz poobede..
Ja ju pekne vidim 🙂
Ja tiez vidím ☺️
@mariet24 niečo sa tam črtá 🤗
Dúfam, že ti budeme môcť gratulovať, lebo ozaj tam vidieť ducha, držím palce, snáď bude o pár dní výraznejšia a všetko bude ok!!!
Je tam. Vela stastia
Ahojte potrebovala by som poradit uz,tretí den mam dost velke zavraty nevolnost pocity na odpadnutie meska mi menstruacia a mali sice z manzelom pohlavný styk ale daval si pozor tak neviem ci to moze byt aj tehotenstvo alebo mam skusit radsej navštíviť doktora ? Ďakujem
@mariet24 nejaky je rozmočený 🤔
@lenulka_14 hej ale presne podla navodu som robila, 10s namoceny... Ine testy v lekarni nemali tak som vazala narychlo, teraz vyzeraju takto...
@mariet24 ciarku tam pekne vidiet silniet. Ale aj tak si treba davat pozor aby to rozmocene neskreslovalo hlavne ked sa maju hladat duchovia ☺️
@mariet24 gratulujem,silnie👏🏼
Gratulujem ❤ Sme v tom spolu 😂 Teraz uz len az vsetko dobre dopadne ❤ Prijemne tehulkovanie 😘
@simona_letova_b veru nech len vsetko dobre dopadne, tesim sa velmi a tiez gratulujem
@mariet24 Poznam ten pocit❤tiež sme sa o našu Malu Eli snažili dlhšie 🙂 Ta radosť je neopisatelna 🙂 Teraz to slo ani neviem ako lahsie ❤❤ Dakujem, krasny den prajem 😘
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja tam vidim ducha, skus sa otestovat este raz o tri dni a daj vediet, ja si myslim, ale ze tam je je tam taka bleda ciarka