Ahojte dievčatá.. Dnes som mala dostať menzes.. Nakoľko sa snažíme a menzes nedochadza urobila som si test.. Počas dňa nie ráno.. Je pozitívny?
skús si urobiť ešte jeden, ale podľa mňa áno
@levika26 áno, vyzerá ako pozitívny ale vyskúšaj zopakovať ešte po nejakých 7 dňoch.
Keď su dve čiarky na tehotenskom teste, je pozitívny. Zopakuj o 2-3 dní co silnie pekne.
Test som si robila hneď pretože už mám za sebou jeden portrat v 16tt.. Pri ďalšom tehu mam nabehnúť na pichanie fraxiparinu.. Mam poruchu zrazanlivosti.. Ale teraz neviem kedy ísť k lekárovi.. Ci hneď aj keď asi tehu ešte nepotvrdil alebo cakat
@levika26 zopakuj test (rovnaká znacka) dajme tomu pozajtra, a keď je vše ok zavolaj mu. 😊✊
@levika26 ja si tiez myslim, ze si v tom, drzim palce, skus si urobit dalsi za dva dni a potom chod k lekarovi 🙂
@levika26 zajtra urob znova test a keď budes mat silnejšie zavolaj na gyndu ak ti povie že je to ešte priskoro ,tak nečakaj ale na hematologiu chod určite a začni pichat fraxi
Ja som tiež nemala od gyn potvrdené tehu a fraxi som pichala hneď a sama mi dr povedala že keby sa aj tehotenstvo nepotvrdí,že fraxi mi nemá ako ublížiť a len ho vysadím a ide sa ďalej
A našťastie všetko v poriadku
@levika26 ja som hned po pozitivnom teste volala na hematologiu,objednali ma o dva dni,odobrali krv a okamzite nasadili liecbu.tiez mam poruchu zrazanlivosti.u gynekologicky som bola az o dva tyzdne na to.ale s nasadenou liecbou od hematologicky som bola hned kludnejsia,najma po problemoch v prvom tehotenstve.
@levika26 pokial máš pozitívny test (co podla mňa tento je) by som sa hlasila k lekarovi, resp, mne moj povedal ze ak menzes meska 7dni a je pozit test. Tak popripade mu zavolaj ;).. gratulka ;)
Ano je. Ja som mala menzes pre 3 mesiace tehotenstva.
Anoooo 🙂 Gratulujem. Sprav zase o pár dní ale tú istú značku a čiarky by mala byť silnejšia
@levika26 aj ja som to tak riešila v marci môj gyndos mal dofcu išla som k zastupujucemu ten to tam mal mega predpotopne ale povedal,že pravdepodobne som tehu zobral krv a v pondelok som sa mala hlásiť u svojho
Ale to bola streda a už som raz potratila tak som neváhala a šla som na hematologiu povedala čo a ako a hneď mi aj nasadila fraxi.
Urob to tak,nemáš čo stratiť
@levika26 pozitivny,gratulujem. A utekaj ku gynekologovi,nech si hned mozes zacat pichat fraxi. Ja som si pichala kvoli potratom do 17tt. Teraz som 38tt a cakam na porod😉
Drzim palce
@gabuliacik a v ktorom týždni si si začala pichať fraxi? Ja pôjdem hneď zajtra ak bude test ráno pozitív.. Dúfam že mi hneď predpise fraxi aj keď je skoro
@levika26 v 5tt
@levika26 preco si myslis ze je skoro? Skoro na co? Skoro nie je.
Ahojte, vidite tam tiez ducha, alebo si to nahovaram?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
áno je 🙂