Ahoj, rada by som sa spýtala Vás, skúsených mamičiek, či sa mi to len zdá alebo je test naozaj pozitívny. Ráta sa taká slabučká čiarka??
Ďakujem ❤
pozitivny! ktory den cyklu? gratulujem
jéééé super som strašne šťasntá O🙂 no mal by to byť 32DC. Môže to teda byť? Sú tie testy spoľahlivé?
@dadinka321 neboj sa, je to krásna čiarka. Držím prsty
Toto sú krásne jasné // gratulujem
@dadinka321 slabučká? Veď je to koľajnica ako hrom 😀 gratulujem 🙂
@dadinka321 myslím, že je dosť silná ta druhá čiarka 🤩gratulujem 👏
@dadinka321 gratulujem 😍
jasne, ze pozitivny 🙂 gratulujem
Dopredu by som sa netešila. Môže ísť o mimomaternicove tehu a to sa musí okamžite ukončiť. Keď budete mat potvrdene od lekára že máte zdravé tehu potom sa môžete tešiť. No ja som sa tešila až keď mi doktorka po krvných testoch oznámila že je všetko v poriadku.
@pupava36 prečo si to myslíte, že môže ísť o mimomaternicové teh.?
Myslim si, ze ti mozem pogratulovat. No pockala by som si na to, aby ta ciarka este stavla a bude to tam 🙂
@dadinka321 vždy môže ísť o mimomaternicove tehotenstvo, nemyslím si to, ale je lepšie keď to potvrdí aj lekár. 2 čiarky test ukáže aj keď sú cysty na vajecnikoch alebo aj keď je nádor v maternici alebo nejaký problém v tele. (nevravím ze je to váš prípad) Preto je lepšie sa hneď netešit ale nechať si to potvrdiť od lekara
@dadinka321 ja som mala takýto testik 30dc a teraz som uz v 13tt. Gratulujem! 🙂 Nenechaj sa vystrasit zbytočne a začni si užívať tehu.
@dadinka321 blahoželám 🙂 aj mne vyšiel takto test a teraz mam krasneho 7 tyždnoveho drobca 🙂
@dadinka321 gratulujem ja som tiez v piatok mala take ciarky a uvudim v akom tyzden som! Kedy ty mala prist menstruacia? Drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dadinka321 ahoj, viac už pozitívny nemôže byt, čiarky krásne viditeľne, gratulujem🙂