Ahojte. Chcela by som sa spytat som 5 dni po styku a robila som si test. Mozte mi napisat ci tam nieco vidite? Alebo si go len namyslam. Dakujem 🙂
5 dní, to vážne? Veď to by sa ani vajíčko nestihlo oplodniť a uhniezdiť a nie este aby test niečo ukazal🙄🙄🙄
@beatrice18 5 dni je strašne malo... vajíčko sa uhniezďuje do min 7 dni od pohlavného styk... a test ti určite neukáže hneď potom daj tomu čas aspoň 2-3 týždne
Pri prvom som si robila tiez po piatich dnoch a ukazalo mi dusika dievcata 🙂.....
@beatrice18 no pochybujem ze to bolo 5 dni po styku.. ale ok. Tuto dusika teda nevidim
Mne sa zdá tam nejaký tieň, ale nedá sa to zväčšiť možno to robí len obrazovka PC. Ale počkaj dlhšie, do meškania MS.
@beatrice18 ako keby nieco tam bolo..a nemohla si otehotniet skor ? boli ste spolu iba raz?
Ja tam seriozne vidim ciarku
No to by som uz musela byt minimalne v druhom tyzdni. Keby to bolo skor
Po 5 dňoch nemohlo, neverím. Buď si bola už vo vyššom týždni ale neverím že po 5 dňoch od styku ti reálne ukázal test druhu čiarku.
@lucka12399 tak ty vies asi lepsie ako ja :D ..... sak pohoda spravim si inokedy. Len som skusila ci mi to ukaze ako pri prvom.
Druhy tyzden tehotenstva v skutocnosti neexistuje. Ty vtedy este ani niesi tehotna tehotenstvo sa pocita od poslednej menstruacie😉 co sa tyka testu zatial tam tiez nic nevidim
@andreal1 pouc ma.... :D
Zlatko nikto ta nepouca to ty sa vztahovacne urazas. Ja som napisala vetu tak akoby som to hovorila hocikomu inemu 😉
Nehnevajte sa ja sa nepytam kedy sa da a neda test robit a kedy som a niesom.tehotna ale ci nieco vidite na teste. Ako sem do diskusii pisat si na buduce asi dobre rozmyslim.. :D
@andreal1 ako povies :D
@beatrice18 skus dat potom foto do komentaru - ta sa da este zvacsit a priblizit. Takto v popise to nejde.
@andreal1 odfotila som to este viac na svetle 🙂
@slnieckogirl amen :D
@slnieckogirl 😁🖖👌👍👍👍
@beatrice18 teraz ju zretelne aj ked je slaba vidim. Tak drzim palce nech silnie
Je slabucka ale tiez ju tam vidim
@beatrice18 niečo tam vidno, no asi je ten druhý týždeň pravdepodobnejší aj keď toto ťa nezaujíma 😋 drzim palce 😉
@diana20 no takto... mam staleho partnera a ja si tieto veci znacim....presla som vela diskusii a fora co som.citala. Pri mojom prvom teste s pred par rokov. Niesom jedina co to ma takto 🙂 .....
@beatrice18 ahoj, test je premoceny a ta druhá čiarka,čo tam je, tak to je len kanalik
@beatrice18 verím tomu, že každá sme iná.. možno sa to môže stať, ale kym sa nám to nestane, neveríme.. je to normálne.. 😉 a určite keď si veľa o tom čítala si narazila aj na články, ktoré píšu to isté, čo ti tu píšu baby..😊 preto je nám ťažké tomu veriť, nehnevaj sa za to.. dokonca doktor by ti možno povedal to isté.. takže preto majú baby taký názor.. sprav si aj neskôr test a daj vedieť 😊
@mimka11111 áno, vyzerá to ako kanalik
@candii veď to kanalik aj je, keď si fotku priblížim, ťa ryha je krásne vidieť....len kanalik
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nic tam nie je a po 5 dnoch je zbytočné robit test