Baby pozitiv alebo negatív?
Slušne sa pýtam, lebo sú tam 2. Tak načo sa pýtaš?
Je tam jedna ciarka, takze je negativny.
Ak bude pozitivny, to urcite poznas. Daj tomu par dni a otestuj znovu, najlepsie rano, ked je moc koncentrovanejsi.
Ja vidím jednu čiarku teda negatívny test.... Ty ak vidíš dve tak sa nemusíš predsa pýtať. Ak ti mešká počkaj 2 dní a skus znova ak nepríde ak nemeska počkaj do termínu ms
Ja vidím dve. Jedna je ale strašne slabá, zopakuj si test o 2 dni
Ja vidím iba jednu čiarku bohuzial
Ja vidim slabucko aj tu druhu ale… ci je to ciarka alebo kanalik?
Zasa neviditeľná druhá čiarka .....
@stanulienkat pretože niesom si istá mi ešte nemáme babo aj keď sa už nejaký čas pokúšame a keď som sa pýtala známych tak vždy povedali ze to musia byť dve silné čiary
Ja toto nepochopím. Veď si sprav o pár dní znova a uvidíš či uvidíš. Aký zmysel má žmúriť na test a hľadať druhú čiaru, keď tam bude nebudeš ju musieť hľadať.
@januska12323 ja zas nepochopím ľudí ktorý nedokážu pekne odpovedať a musíš musíš hnusný len pre to že ss niekto na niečo spýta
@jessa1 nemusia byť dve hrubé čiary, ja som mala tiež slabú ale teda silnejšiu od tejto. Toto môže byť aj kanálik lebo je strašne slabá. Otestuj sa o pár dní, bud zosilnie alebo to bol kanálik.
Testujes skoro. Skus za 2-3 dni z ranneho moca. Ja tam cosi vidim ale to skoro na kazdom teste cosi "vykukas"
@jessa1 Áno, vidno veľmi slabo aj druhú. A to na to pozerám bez okuliarov.
@46tatiana93 dobré dám vedieť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jessa1 to je mierka oleja z auta?😁