Dobry den, mozem sa opytat zda sa vam pozitivny alebo je to iba kanalik???
@amelia000 🤣🤣
Hej viem blbo odfotene :-/ ale pointa je ze tam bola slaba ciarka ale nevadi ze je tak daleko od tej silnej? Preto ci to nie je len ten kanalik .
@saskia222 ved daj normalnu fotku
@veronikaszabova som ho uz vyhodila.....skusim asi zajtra rano dalsi ....
Druhu nevidim..maju byt pri sebe
@saskia222 negativny
@saskia222 ja som to tak mala pred mesiacom a žiaľ nič z toho nebolo... A dnes takéto prekvapko... Ale uvidíme ešte sa neteším predčasne...
@veronika4495 mam den pred, ale cely den mi bolo strasne zle od rana a aj teraz este, tak som si myslela ze mozno ... no uvidime skusim pockat este...
@barbora278 blahozelaaaam! 🙂
@saskia222 teraz som v to ani ne dúfala pretože ani sme sa tak nesnažili... Už sme to nechali tak cca rok snaženia... A úplne sme vypli a takto to dopadlo... Co ma prísť to príde netreba nič siliť určite sa dockas 🙂
@kixinka89 jednoznačne pozitívny ☺️ gratulujem 🙂
🥰 ďakujem baby ... ja som sa hneď zľakla, že čiarka je slabšia, či to neni náhodou iba ten “duch” či ako to baby volajú 😃
Ja este stale cakam na “svoje dni” ale bojim sa robit si dalsi test. Necitim sa nejako extra inak, akurat mam naliate prsniky a obcas v nich take tahave bolesti a denne uz asi tri dni take bolesti v podbrusku ako pred MS. Inak nic .... a ked citam ake male ine baby priznaky pred tym ako prisli na to ze su tehotne tak ani nedufam 😅 no uvidime...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skus to na svetle normalne odfotit, takto ja tam vidim v tme aj 4 ciarky 🙊