Je tento test pozitívny?

devadesat
20. nov 2013

http://imgupload.sk/viewer.php?file=lppraf44ly0... ráno som tam nič moc nevidela, nechala som ho v sáčku a ked som prišla z práce, našla som tam toto. môže byť pozitívny alebo sa pokazil? (..tehotná môžem byť len max. 4 dni) vopred dakujem za odpovede 🙂

aadulik2110
20. nov 2013

@devadesat max. 4 dni - myslíš od oplodnenia?

devadesat
autor
20. nov 2013
dolijalu
20. nov 2013

ano

aadulik2110
20. nov 2013

@devadesat tak to určite nie si. po 1. test sa má odčítať do 5 min. - potom skresľuje a po 2. z vlastnej skúsenosti: druhé tehu som začala mať tehu príznaky veľmi skoro - test som si robila, keď som bola v 3 týždni (čo bolo cca 8 dní po oplodnení) a test bol negatívny....

cerez
20. nov 2013

ja ho vidím pozitívny

devadesat
autor
20. nov 2013

@aadulik2110 juj neplánujem byť ešte tehotná. rozmýšľam nad HAK, len nechce sa mi do toho veľmi - bojím sa. beriem spermicídne čípky, ale asi prejdem na HAK lebo som sa dneska riadne vyplašila 😒

aadulik2110
20. nov 2013

@cerez pozitívny možno je, ale zadávateľka napísala, že to fotila až keď prišla domov z práce a test si robila ráno..... cca po 8 hodinách bol test pozitívny, ale ráno bol negatívny

awalancha3
20. nov 2013

zakladatelka je zrejme tehotna...... aj ked hm, najcitlivejsie testy ukazuju az tak na 7-8 den po ovulaácii. Ono sa tak alibisticky hovori, ze sa nema odcitat po 5 minutach... ale ked nie ste tehotna a test nic neukaze, tak neukaze nič ani po 8, 12 co 50 hodinach. Ale napriklad pepino robi duchov... hm, ale toto uz nie ej duch, to je regulerna ciarocka, navrhujem urobit mamatest zajtra a ak bude druha ciarka, a je jedno že po 2-3 ci kolkych hodinach, tak zial (nastastie) je tu asi tehotenstvo....

dejnas
20. nov 2013

ak si si istá tými 4 dňami, tak by som sa moc na výsledok tohoto pozitívneho testu nespoliehala... ale pre istotu, otestuj znovu, ale radšej pár dní vyčkaj! na testovanie je fakt ešte veľmi skoro

iwesska
20. nov 2013

Po 4 dnoch od oplodnenia neukaze ziaden test, pretoze to este nemas poriadne ani plod v maternici zahniezdeny - ten cestuje tak 5-7 dni, takze ani nemoze vylucovat HCG a este v takej koncentracii aby ti to zachytil test. Proste tato varianta je nemozna. Ibaze by si mala ovulku skor ako si si myslela a k oplodneniu doslo davnejsie v tom pripade by sa taketo nieco na teste mohlo stat.

sense
21. nov 2013

na odcitanie vysledku z testu mas urcitu dobu po tejto dobe vysledok nie je spravny, cize ak tam rano nic nebolo a poobede uz hej tak tehu nie si a 4 dni po sexe ti test vysledok neukaze....

sense
21. nov 2013

@awalancha3 nie je pravda kedysi som si robila test vysiel negativny a po niekolkych hodinach tam ciarka bola....

pingu1
21. nov 2013

@devadesat je tam cica

stanislavao
21. nov 2013

@devadesat test sa ma pozerat po tych par minutach, ako je napisane v navode. potom su su vysledky skreslene. cize uplne zbytocne ste pozerali test po pol dni.

paskolinka
21. nov 2013

@devadesat a aky test to bol? mne pepino robil podobnych duchov po par hodinach, kym iny test bol snehobiely... ale to som testovala nie po 4 ale po asi 12 dnoch od mozneho oplodnenia

bosoriak
21. nov 2013

@devadesat Mne spravil toto pepino test tiez, hodila som do kosa negativny, ked som v ten den vecer vysypala kos, tak som jukla a takato ciarocka tam bola tiez. Ale tehotna som nebola.

tamarka9
21. nov 2013

@devadesat neviem ci si tehu,ale ak by si aj bola, ziadny test ti to este neukaze prave kvoli tej spominanej hladine hcg, ktora sa zacina tvorit az po uhniezdeni. A to ze testy sa maju odcitavat podla navodu je pravda, takze do pol hodiny max, potom je vysledok testu neplatny. Ak mas pocit ze sa mozes byt tehu, vyskusaj v den ocakavanej ms...

zsofiaszuchetkova
21. nov 2013

Ja som mala tiez taky test 🙂 áno...podla mna mozes byt tehotna, ale len par dni... 🙂

nini1010
21. nov 2013

Aj mne to nabehlo až neskor a úplný duch a dcéra má 4,5 mesiaca 🙂 určite si ale test zopakuj,mal by len silniet 🙂

melalex
21. nov 2013

Urcite ano ja som mala tiez taku slabu ciarku a to som si robila tyzden od oplodnenia.

awalancha3
21. nov 2013

@sense ..TVOJA, opakujem výlučne TVOJA skusenost neurčuje čo je alebo nie je pravda. Viac sa nevyjadrujem.

sense
21. nov 2013

@awalancha3 naco hned tak urazlivo staci si precitat pribalovy letak

tetabaska
21. nov 2013

Ja som si tiez robila testik - najprv nic, po par hodinach slaby duch... Vtedy ma to celkom ukludnilo a bola som si ista, ze nie som tehotna. A ajhla - uz mam doma 4mesacneho drobca :D Asi ti nepomoze nic ine, len pockat par dni a spravit test znovu 🙂

katkarv
21. nov 2013

@devadesat urcite si tehu,ani mne hned nenabehla ciarka az po dvoch hodinach som na neho kukla a uz som v 6tyzdni

devadesat
autor
22. nov 2013

ahojte, dneska ráno som si spravila znovu a nič tam nie je 🙂

luzinka
22. nov 2013

Ked tam nebude nic ani po 14 dnoch od oplodnenia, vtedy mas istotu ze niesi tehu 🙂 Ja som si robila test a tiez tam len taka ciarka cudesna nabehla, ale po siedmich dnoch. Dalsi po az po 14 tich dnoch bol pozitivny a teraz sme 9 tyzden 🙂

eri28
23. nov 2013

co nevidite tu ciaru????? 😎

zuzka12344r
15. dec 2023

Je tento test pozityvny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre