Ahoj mamičky , dá sa tento test pokladať za pozitívny ? Mrcha mi mešká 6 dni a mávam dlhé cykly niekedy aj 33 dňové .
Zajtra alebo o dva dni sa budem znova testovať.
Ak je pozitívny kedy sa objednať ku gynekológovi ?😊
Je pozit. Ale na to,ze ti 6dni meska,je ta ciarka nejaka slaba🤷♀️ Ja by som este pockala a objednala sa,az ked budu rovnako silne.
@iwesska nooo možno aj preto je taká slabá lebo mávam nepravidelne cykly , teraz som pozerala do kaledara tak aj 38 dňové 😊
Ale po ovulke som dnes 10 deň .
Ano je pozitivny. Gratulujem tak za 3-4tyzdne chod ku gynekologovi. Zbytocne je chodit skoro
Ano, vidim druhu ciarku. Gratulujem 🙂
Urobila by som ešte jeden aby sa mi potvrdila pozitivita ako na tomto a zavolala gyn, on ta objedná keď uzná za vhodne že aj niečo uvidí, opýta sa na poslednú ms a podla toho objedná 😊 držím palce 😘
@barbora0308 ahoj nebude to ešte skoro ? Lebo si sledovala ovulku a mám 10 dni od ovulacie. A dakujeem 🤍
Ano, vyzera ze si tehtona...zavolaj do ambulancie, ze ti vysiel test a lekar si ta uz objedna, podla seba
Ďakujem žienky , bábätko sme si moc priali🤍
No ja som si spravila test cca. 2 dni pred ocakavanou menstruaciu, lebo som mala ist na RTG, nuz a test vysiel pozitivny. Tak ja som rovno volala gynekologovi a dal mi termin o necele 2 tyzdne. Samozrejme na kontrole este videl iba gestacny vacok, ale aspon som uz zavcas absolvovala odber krvi a bola som objednana na dalsi termin o dalsie 2 tyzdne, kde uz bolo vidno akciu srdiecka a aj vysledky krvi boli OK. Viem, ze niektore zeny cakaju dlhsie s vysetreniami a je to OK, ale tak ja som chcela mat istotu, aj som bola kludnejsia 🙂, takze rozhodnutie je na tebe.
tak pockaj este 2-3 dni a sprav si este jeden test. no povedala by som uz teraz, ze ti mozme gratulovat a tehotna veru ozaj budes
@marty_4 už som si robila pred dvoma dňami tam bol úplne slabučký duch a dnes už čiarka zosilnela tak uvidím ešte o dva dni či bude silnieť 🤍
@barbora0308
Ok ďakujem , zavolám 🤍😊
jeej, vyzera ze je pozitivny 🙂 tak drzim palceky, potom napis ako si dopadla u doktora 🙂
@lobic ďakujem 🤍🤍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano gratulujem 🙂 ku gynekologovi sa mozes uz objednat, uz by mal vidiet naznak tehotenstva.