Je tento test negatívny?

24. feb 2022

Baby je prosím vás tento test negatívny ? Preco tam je akokeby tala biela čiara z predu

barus26
24. feb 2022

áno je negatívny a nevidím ani žiadnu bielu čiarku

vemi23
24. feb 2022

Ja to vidim to nieje čiarka ale skor nejaky spoj na tom teste ... Je negativny

autor
24. feb 2022

Ďakujem , mešká mi 8mi deň , už by ukázal však ? :(

vemi23
24. feb 2022

Noo to neviem pockaj este par dni a sprav znovu, alebo zajdy ku gynekologovi

christinka1
24. feb 2022

Pri 8 dnovom meškaní si myslím že už by tam boli 2 čiarky, čiže tuto je to negatívne

barus26
24. feb 2022

áno pri 8 dnovom meškaní by test ukázal 200%.. otázka je že či reálne meškajú 8 dni. Máš odsledovanu ovulaciu?

autor
24. feb 2022

@barus26 bohužial nemám , avšak doteraz som mala menzes presne , odychlka max 1 deň

autor
24. feb 2022

K doktorvi som už objednaná ale až v polovici marca :(

slavkajaslova
24. feb 2022

Ahojte dievcata chcem sa opitam 11 dni meska menstuacia man bolesti pod bruska krize ma boli nafuknute brusko hlava ma boli stale na stale chodim cikat stale negativny test

cherry_cherry
24. feb 2022

8 dni meskania by uz bol pekne pozitivny test, toto je podla mna jasne negativny test.
@slavkajaslova chod k lekarovi, nech ti pichne vyvolavacku.

slavkajaslova
24. feb 2022

@cherry_cherry mam priznaki na tehotenstvo vracat chcem nahuknute brusko bolesti pod brusko krize bazalna teplota dom mala 37 stale cikat chcem

cherry_cherry
24. feb 2022

@slavkajaslova opakujem, chod k lekarovi. 11 dni a negativny test je velmi dlho. Urobi ti sono a ak tam nic neuvidi, tak ti pichne vyvolavacku (ak si tehotna, tak vyvolavacka nijako neublizi plodu).

slavkajaslova
24. feb 2022

@cherry_cherry dakujem us som obednana na utorok uvidime tesim sa ak to vijde

slavkajaslova
1. mar 2022

@cherry_cherry dobri den.us som dostala mences 15 dni som dneska mala dnes som dostala

christinka1
1. mar 2022

@slavkajaslova chvalabohu, ešte že tak 🤣

slavkajaslova
3. mar 2022

@christinka1 mala som velmi silne bolesti pod brusko 15 dni mences som nemala

slavkajaslova
15. mar 2022

Dobri den chcem sa opytac 1.3 som mala mences 6.1 som koncila mences teraz je 15.3 som isla na malu uterala som sa na papiere bolo tfosku krv do ruzova moze byt priznak tehotenstvo mozem byt tehotna dakujem

tayla
15. mar 2022

@slavkajaslova 🙈🙉🙊

cherry_cherry
15. mar 2022

@slavkajaslova nie, este si mozno ani ovulaciu nemala. Zensky cyklus funguje takto:
Dostanes menzes (to sa rata ako prvy den cyklu), mas ho cca 5-7 dni, na cca 13-15 den cyklu (cize 13-15 dni odkedy ti zacal menzes) mas ovulaciu. Iba pocas ovulacie mozes otehotniet, to je tak 2 dni. Ak nahodou pocas ovulacie otehotnies, tak oplodnene vajicko putuje do maternice. Za cca 2 tyzdne sa uhniezdi v maternici. Toto je cas kedy by si mala dostat dalsi menzes. Preto sa ma robit tehotensky test v case meskajucej menstruacie.
Takze, kedze si 1.3. dostala menzes, tak to bol tvoj prvy den cyklu. Teraz je 15teho, takze mas 15ty den cyklu a pravdepodobne teraz niekedy ovulaciu.

slavkajaslova
15. mar 2022

@cherry_cherry dakujem za otpovec neje mozne otehotnec

christinka1
17. mar 2022

@slavkajaslova preboha len sa nerozmnožuj 🤦

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre