Baby je prosím vás tento test negatívny ? Preco tam je akokeby tala biela čiara z predu
Ja to vidim to nieje čiarka ale skor nejaky spoj na tom teste ... Je negativny
Ďakujem , mešká mi 8mi deň , už by ukázal však ? :(
Noo to neviem pockaj este par dni a sprav znovu, alebo zajdy ku gynekologovi
Pri 8 dnovom meškaní si myslím že už by tam boli 2 čiarky, čiže tuto je to negatívne
áno pri 8 dnovom meškaní by test ukázal 200%.. otázka je že či reálne meškajú 8 dni. Máš odsledovanu ovulaciu?
@barus26 bohužial nemám , avšak doteraz som mala menzes presne , odychlka max 1 deň
K doktorvi som už objednaná ale až v polovici marca :(
Ahojte dievcata chcem sa opitam 11 dni meska menstuacia man bolesti pod bruska krize ma boli nafuknute brusko hlava ma boli stale na stale chodim cikat stale negativny test
8 dni meskania by uz bol pekne pozitivny test, toto je podla mna jasne negativny test.
@slavkajaslova chod k lekarovi, nech ti pichne vyvolavacku.
@cherry_cherry mam priznaki na tehotenstvo vracat chcem nahuknute brusko bolesti pod brusko krize bazalna teplota dom mala 37 stale cikat chcem
@slavkajaslova opakujem, chod k lekarovi. 11 dni a negativny test je velmi dlho. Urobi ti sono a ak tam nic neuvidi, tak ti pichne vyvolavacku (ak si tehotna, tak vyvolavacka nijako neublizi plodu).
@cherry_cherry dakujem us som obednana na utorok uvidime tesim sa ak to vijde
@cherry_cherry dobri den.us som dostala mences 15 dni som dneska mala dnes som dostala
@slavkajaslova chvalabohu, ešte že tak 🤣
@christinka1 mala som velmi silne bolesti pod brusko 15 dni mences som nemala
Dobri den chcem sa opytac 1.3 som mala mences 6.1 som koncila mences teraz je 15.3 som isla na malu uterala som sa na papiere bolo tfosku krv do ruzova moze byt priznak tehotenstvo mozem byt tehotna dakujem
@slavkajaslova 🙈🙉🙊
@slavkajaslova nie, este si mozno ani ovulaciu nemala. Zensky cyklus funguje takto:
Dostanes menzes (to sa rata ako prvy den cyklu), mas ho cca 5-7 dni, na cca 13-15 den cyklu (cize 13-15 dni odkedy ti zacal menzes) mas ovulaciu. Iba pocas ovulacie mozes otehotniet, to je tak 2 dni. Ak nahodou pocas ovulacie otehotnies, tak oplodnene vajicko putuje do maternice. Za cca 2 tyzdne sa uhniezdi v maternici. Toto je cas kedy by si mala dostat dalsi menzes. Preto sa ma robit tehotensky test v case meskajucej menstruacie.
Takze, kedze si 1.3. dostala menzes, tak to bol tvoj prvy den cyklu. Teraz je 15teho, takze mas 15ty den cyklu a pravdepodobne teraz niekedy ovulaciu.
@cherry_cherry dakujem za otpovec neje mozne otehotnec
@slavkajaslova preboha len sa nerozmnožuj 🤦
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
áno je negatívny a nevidím ani žiadnu bielu čiarku