Baby, čo si myslíte o tomto teste? je pozitívny alebo negatívny? neviem sa z toho vysomáriť. dakujem
Skús ho nechať uplne vyschnúť a potom pozrieť. Vyzerá ako by ešte nebol vyschnutý.
premoceny
este pockaj a za chvilku skontroluj
premoceny
Je premoceny..mne sa to uz stalo vela krat..to ked som robila z ranneho mocu tak sa mi tot stavalo,vysledok bol ale zakazdym negativ.Kazdopadne urob iny test a tento zahod..tot fialove ti tam stale ostane a aj tak sa k vysledku nedopatras 😖
som zvedava bol pozitivny?
Ahojte babulky co si myslite o tom to vysledku na tt ribila som si ho vcera cez den nevidela som druhu ciarku tak som ho odlozila dnes jak som sa pozrela tak som tam videla ducha asi pred mesiacom mi ziatili folikularnu cystu na lavom vajecniky hormony neberiem ms som dostala o 4 dni skorej ciarka druha tam je nevybledla ☹
@janamexico podľa mna tam druha je vidieť 🙂
@janamexico ja som mala takéto testy a bola som tehotná 😀
@janamexico dôležité je,kedy sa tam čiarka objavila..Ak po limite tak ho nepovažuj za pravdivý,sprav si ráno dalsi
@janamexico negativny
To som si aj myslela ze to je negativ lebo je po limite...😢
A mozno tam uz bola ale nevsimla som si je mna porazi uz s toho
@janamexico Kup si digitálny a hotovo.
@evittam prosim ta a z akeho mocu lebo cez den som pila vela vodi
@janamexico Clearblue je "celodenny".😉
@janamexico netreba sa stresovať aj keď je to ťažké ale zopakovať o tri dni aj viac ale ak sa ti to nezdá treba ísť ku gynekologovi 😉
@boborko dakujem si zlata mibuly mesiac som tam bola take obieco slabsi dochovia na teste a cysta folikularna teraz neviem co mam robit
@janamexico uvidíš urob test a radšej ísť k lekárovi ako niečo zanedbať
@boborko ja viem..😐 dakujem si zlata vsak uvidime
@janamexico ako si dopadla ?
@anazuz20 dcérka už má 5 rokov ❤️ale čo má teraz stresuje že som nedostala normálny menzes mam už 3 deň hnedý výtok bez krvácania žiadne bolesti nič 🤷♂️
@janamexico a test si neskúšala ??
@anazuz20 skúšala ale asi negatívny teda ja som tam videla ale asi kanalik zas nechcem si nemyslit nemáme plánované 3 baby antiku som vysadila v marci a chránime ale
@janamexico ale sklamem Ťa leví pepino aj keď namacas do vody tak Ti ukáže čiarku .... 😩😩
@janamexico vidím tam cosik ale skús iný , napríklad test dr Max
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
pokazeny ? 🙂