Je tento tehotenský test pozitívny?

malina5791
1. nov 2022

zdravim,je tento test pozitívny? vďaka

ajko2011
1. nov 2022

Negatívny...vidím len jednu čiarku

hylary
1. nov 2022

@malina5791 prečítaj si navod

januska12323
1. nov 2022

Nie, ty vidíš dve?

226lenka
1. nov 2022

Negatívny. Len jedna čiarka

malina5791
autor
1. nov 2022

@januska12323 no áno v skutočností vidím dve
nemám veľmi dobrý foťák na mobile tak neviem preto sa pýtam

stellarstar
1. nov 2022

@malina5791 nie nie je

aduskatt
1. nov 2022

ja vidím, dve, ale naživo vidíš najlepšie a na návode je jasne napísané, kedy je pozitívny. do dva snáď napočítať vieme

januska12323
1. nov 2022

Keď vidíš dve tak je buď pozitívny a robený skoro alebo chybný. Sprav si ďalší neskôr a nehľadaj čo tam nie je.
@malina5791

lucinka5051
1. nov 2022

@malina5791 podla.mna negativny..ak ma byt pozitivny musia byt jasne viditelne dve ciarky. Nehladaj duchov ;) drzim palce

dori2
1. nov 2022

@malina5791 no ja toez vidim dve. ale tak vysledok taky nejednoznacny. uvidis o par dni

zmrzlinka2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
biela_sova
1. nov 2022

Ahoj, ja vidim ciarky dve. Neskusis este pod inym svetlom odfotit, ked zaschol?

zmrzlinka2021
1. nov 2022

@bilberryday drzo v com?

Ked 6 rocnemu dietatu vysvetlis podstatu jednej a dvoch ciarok verzus tehotenstva, tak to pochopi.

Dat test, kde vidim dve ciarky, ci su tam dve - co ju motivuje na debilnejsiu otazku?

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
malina5791
autor
1. nov 2022

@zmrzlinka2021 no všetci majú asi debilné otázky len vy jedna dokonalá máte originál.. keď sa vám niečo nepáči tak prosím nekomentovat
nato je táto stránka aby sa ženy pýtali čo chcú a radili si

zmrzlinka2021
1. nov 2022

@bilberryday Ja som sa len spytala, comu nechape, ked vidi dve ciarky a pyta sa, ci ich vidia aj ostatni.

@malina5791 este raz - ak vidis dve ciarky si tehotna. Ak len jednu - nie si.
Ak zase budes mat v tom bordel, napis mi v pohode sukromnu spravu.

aduskatt
1. nov 2022

tiež veľmi nechápem tento druh otázok - vždy dve čiarky sú pozitívny test, jedna negatívny..je to na každom príbalovom letáku a do dva napočítať hádam vie každý - a je na letáku dokonca aj obrázok, ako vyzerá pozitívny test......

banalu
1. nov 2022

Predpokladam, ze testujes este predtym ako ti meska MS. Vidis tam ducha. Testy mozu duchovat, lebo su bud vadne, alebo si tehotna. Tak pockaj aspon do dna ocakavanej MS a otestuj sa znova. Ak MS meska moze ist aj o biochemicke. Alebo posunutu ovu. Zavolala by som gyn.

nely1704
1. nov 2022

@malina5791 vidím dve čiarky ale podľa mňa je to len kanalik... nemá nádych ,, do červena "

tehotna40
1. nov 2022

Niečo tam vidím, ale ťažko povedať. Ak ti už mešká, skus digitálny tam je istota.
Mudrlantky keď je jedna je jedna keď sú dve sú dve: takýchto diskusii sú tu stovky, keď sa vám nepáčia nekomentujte to. Asi neviete aké to je roky sa snažiť o dieťa a hľadáte na tom teste všetko možné. Tiež som sem pred par mesiacmi dávala test, vedela som nepočítať do 2, ale diskusia mi veľmi pomohla ,pretože ma ženy upozornili, že test, ktorý mám pozitívny je v poslednom čase chybný a tak aj bolo, tehotná som nebola a pomohlo mi to v tom, že som sa predčasne netešila na druhé bábätko a bola som potom menej sklamaná. Takže nechces, nekomentuj.. zi a nechaj zit

vanesia899
1. nov 2022

Vyzera ako pozitivny.Treba pockat 2 dni a z ranneho mocu skusit znova.

filodendron
3. nov 2022

@malina5791 su sice dve ciarky, ale ta druha je velmi daleko a ma sivy nadych, cize neg.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre