Je tento tehotenský test pozitívny?

mia554
10. sep 2021

Ahojte poprosím si o radu predvčerom som si robila test vidieť na prvej foto. Dnes som test opakovala vidieť na druhej foto. Chcem sa opýtaj je pozitívny ?

bluemoon24
10. sep 2021

Ano

janetinka27
10. sep 2021

to je tehotensky abo ovulacny?

marticka85po
10. sep 2021

Tento ruzovy test vyzera ako ovulacny,nie tehotensky 🤔

mattkapd
10. sep 2021

@mia554 ak je tehotenský tak je pozitívny ak ovulacny tak ešte tomu trosku chyba.. Tiež ale nepoznám takéto ružové tehotenské testy

mia554
autor
10. sep 2021

@mattkapd ja som prišla k nám do drogerie a pýtala som si tehotenský test a dali mi toto. Bolo ich 5 v balení. Keď prídem domov pozriem. Možno sa mladá pani v drogérii pomýlila

e1i
10. sep 2021

@mia554 tehotenské byvaju po 1 max 2 ks. Po 5 ks byvaju naozaj ovulacne. Co je na obale napísané?

belllinka
10. sep 2021

@mia554 to si si ani návod neprečítala?

anjelicek26
10. sep 2021

Tazko povedat, ci tehotensky ci ovulacny veru...kukni este na obal, ci LH ci HCG

sense
10. sep 2021

To vyzerá na ovulacny,

gelory
10. sep 2021

A tak hádam vedia, čo predávajú.

nafka0483
10. sep 2021

@mia554 A ty si si neprecitala navod, ktory tam bol? Aby si vedela ako si ten test urobit, ako dlho ho mat namoceny, kedy odcitavat vysledok...? A vlastne ako ten vysledok mas odcitat, ze kedy je test pozitivny a kedy negativny??

A obal si rovno vyhodila aj s tym navodom?

elementissa
10. sep 2021

5 v balení sú pepino ovulacne. Tehotenské sú max 2 v balení. Žltá krabička sú ovulacne, ružová tehotenské. Ostatné tehotenské testy sa predávajú tak po 1-2 v balení. Digitálne alebo tie na namočenie sú po 1 a tie ocikavacie po 2. Ale možno je to nejaká iná značka a začali predávať po 5 v balení. Veď ty snáď tiež nie si slepá a vidíš či je na krabičke napísané tehotenský test alebo niečo iné

nafka0483
10. sep 2021

@mia554 Navyse, ty si neprecitala ani len ten nazov na skatulke??

3vita
10. sep 2021

/ negatívny
// pozitívny
Je to v návode.
Skôr to bude ale ovulacny test a nie tehotenský. Čo máš na krabičke?

christinka1
10. sep 2021

@mia554 toto je ovulačný test, treba si aj návod najprv pred tým prečítať 🤦

mia554
autor
10. sep 2021

@christinka1 a kto povedal že som ten návod nečíta ? Tak prepáč že som sa spoliehala na pani ktorá mi predala test!
Návod som čítala a nebolo tam spomenuté že či je to ovulačný alebo tehotenský test! Je to napísané na krabičke tak prepáč že si nečítam čo je napísané na krabičke keďže ja som bola v tom že som kúpila tehotenský test ked mi ho podala predavačka! Pekne som sa spýtala na radu a nie aby ma tu niekto poučoval že nečítam návod.

mia554
autor
10. sep 2021

@anjelicek26 ďakujem všetkým za pekné odpovede. Nakoniec to bol ovulačný. Ľudia robia chyby🙂

nafka0483
10. sep 2021

@mia554 Cize ked si citala navod a bolo tam napisane ze sluzi na detekciu hladiny LH, ze od ktoreho dna cyklu mas testovat, ze na teste sa vzdy ukazu 2 ciarky, ale to neznamena, zeje pozitivny, pretoze ista hladina LH je v tele zeny pocas celeho cyklu, atd atd atd, vsetky tie veci, tebe to pri citani navodu teda vobec nebolo divne? Ze o com to tam pisu, preco nikde nie je spomenute hcg a tehotenstvo?
A ako si vzala od predavacky tu skatulku a potom ju doma vybalila, ze si sa na nu ani jeden jediny raz nepozrela, ze by ti udrelo do oci co je na nej velkym napisane??

zuzanockamt
10. sep 2021

@mia554 ak je to ovulačný a robila si ho v čase očakávanej menštruácie, cyklus mávaš pravidelný s ovuláciou cca v strede a vyšlo ti toto, tak je možné, že si tehotná

sunshine_18
10. sep 2021

To je ovulacny test (pozitívny) takže si mala ovulácia kedy je najvyššia šanca na otehotnenie

christinka1
10. sep 2021

@mia554 😂😂😂😂😂😂

3vita
10. sep 2021

Baby podľa mňa ani ovulačny nie je pozitívny podľa mňa (ale zase nejdem sa hádať 😁 )

belllinka
10. sep 2021

@sunshine_18 ani ako ovulacny nie je pozitivny, ved druha ciarka je viditelne slabsia.
@mia554 tak ked si bola v tom, ze je tehotensky a vies ze 2 ciarky = tehotenstvo, tak co si potom sem isla riesit?

pondelok01
10. sep 2021

@mia554 a co teda pisali v tom navode, ked si ho citala?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre