Ahojte poprosím si o radu predvčerom som si robila test vidieť na prvej foto. Dnes som test opakovala vidieť na druhej foto. Chcem sa opýtaj je pozitívny ?
to je tehotensky abo ovulacny?
Tento ruzovy test vyzera ako ovulacny,nie tehotensky 🤔
Tazko povedat, ci tehotensky ci ovulacny veru...kukni este na obal, ci LH ci HCG
To vyzerá na ovulacny,
A tak hádam vedia, čo predávajú.
5 v balení sú pepino ovulacne. Tehotenské sú max 2 v balení. Žltá krabička sú ovulacne, ružová tehotenské. Ostatné tehotenské testy sa predávajú tak po 1-2 v balení. Digitálne alebo tie na namočenie sú po 1 a tie ocikavacie po 2. Ale možno je to nejaká iná značka a začali predávať po 5 v balení. Veď ty snáď tiež nie si slepá a vidíš či je na krabičke napísané tehotenský test alebo niečo iné
/ negatívny
// pozitívny
Je to v návode.
Skôr to bude ale ovulacny test a nie tehotenský. Čo máš na krabičke?
@mia554 toto je ovulačný test, treba si aj návod najprv pred tým prečítať 🤦
@christinka1 a kto povedal že som ten návod nečíta ? Tak prepáč že som sa spoliehala na pani ktorá mi predala test!
Návod som čítala a nebolo tam spomenuté že či je to ovulačný alebo tehotenský test! Je to napísané na krabičke tak prepáč že si nečítam čo je napísané na krabičke keďže ja som bola v tom že som kúpila tehotenský test ked mi ho podala predavačka! Pekne som sa spýtala na radu a nie aby ma tu niekto poučoval že nečítam návod.
@anjelicek26 ďakujem všetkým za pekné odpovede. Nakoniec to bol ovulačný. Ľudia robia chyby🙂
@mia554 Cize ked si citala navod a bolo tam napisane ze sluzi na detekciu hladiny LH, ze od ktoreho dna cyklu mas testovat, ze na teste sa vzdy ukazu 2 ciarky, ale to neznamena, zeje pozitivny, pretoze ista hladina LH je v tele zeny pocas celeho cyklu, atd atd atd, vsetky tie veci, tebe to pri citani navodu teda vobec nebolo divne? Ze o com to tam pisu, preco nikde nie je spomenute hcg a tehotenstvo?
A ako si vzala od predavacky tu skatulku a potom ju doma vybalila, ze si sa na nu ani jeden jediny raz nepozrela, ze by ti udrelo do oci co je na nej velkym napisane??
@mia554 ak je to ovulačný a robila si ho v čase očakávanej menštruácie, cyklus mávaš pravidelný s ovuláciou cca v strede a vyšlo ti toto, tak je možné, že si tehotná
To je ovulacny test (pozitívny) takže si mala ovulácia kedy je najvyššia šanca na otehotnenie
@mia554 😂😂😂😂😂😂
Baby podľa mňa ani ovulačny nie je pozitívny podľa mňa (ale zase nejdem sa hádať 😁 )
@sunshine_18 ani ako ovulacny nie je pozitivny, ved druha ciarka je viditelne slabsia.
@mia554 tak ked si bola v tom, ze je tehotensky a vies ze 2 ciarky = tehotenstvo, tak co si potom sem isla riesit?
@mia554 a co teda pisali v tom navode, ked si ho citala?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano