Zdravím,myslíte že som v tehu?
Za 3 dni by som mala mať menštruáciu, mám jemné bolesti v podbrušku.
Bazálnu teplotu mam nad 37 stupnov.
Chcela by som prekvapiť zajtra muža že bude oteckom,ale nejsú moc viditeľné čiarky ale sú tam...
Ďakujem
@lele18 všetky 3 testy sú tehotenské? Lebo na prvom vidím hcg ale na 2a3 nie
@katarinka89 ano len prvy je mamatest, ostatne dr.max
Podla mna ano, urob hned zajtra rano, nech tam je nieco vidno. Ja som mala tiez taketo a muzovi som to ukazovala hned s tym, ze som ho upozornila, ze je velmi skoro a moze to dopadnut vselijako. Ale bola som rada, ze caka a je v tom so mnou 🙂 Dalsie testy sme uz robili spolu a bud by sme sa spolu tesili alebo by sme boli spolu sklamani . Vsetko lepsie ako keby som trpla sama 🙂 kazdopadne, ja si myslim, ze tvoje tedty su pozitivne
@lucilaines 🙂 dakujem velmi pekne. Skusim zajtra ak to bude zas vyraznejsie ako dnes tak si myslim ze budem v tom 🙂
@lele18 urcite ano.....blahozelaaaaam 😊😊😊
@jarmila1977 🤗❤ dakujem krasne urcite si spravim test po tyzdni cci uz budu rovnako viditelne obe ciarky
Pockat par dni a vyskusat este raz
@lele18 uz to vyzera lepsie,gratulujem
@lele18 gratulujem. Dnes si 27dc?
@rebeka6615 dakujem, 🤗 áno
@lele18 gratulujem 😍 a čakáme ťa vo februarovkach 😇😇
@nikapuggioni no vyzera to tak medzi 1. - 5. marec 2021 ? :O
@lele18 to vážne? Kedyze si mala poslednú MS
@nikapuggioni 25.5.2020
Zdravim ma niekti s tymto skusenost? Ja uz som mala 2 tehotenstva za sebou a nikdy nebol problem. Teraz zacinam 6 tyzden a boli ma v podbrusku. Nie stale ale dnes od rana ma boli az to ide smer nahor v lavom boku cca ako je vajickovod? Je to normalne ci tteba riesit gyn? Dakujem
@lulinka31071989 Ano
@lulinka31071989 Áno. Veď tam je jasná druha čiarka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa mňa ano