Je tento Mamatest negatívny?

snazilka_bio_mamka
14. jún 2021

ahojte.. ano uz viem, nemam hladat duchov, ano viem, nemam testovat 2 dni pred MS. Ale zvedavost je svina. Spravila som si poobede mamatest a pride mi brutalne negativny, chcela som poslat kamoske a pred tym som skusila znizit jas a vtedy sa mi zazdala druha ciarka. Ale nazivo ako mozno trocha nieco vidim ale nic moc. Nemam vrat do uvahy upravenu fotku kde som znizila jas vsak? 😀 pridavam 2 fotky kde som znizila jas a posledna je neupravena - t.j. biela jak moja riť. dakujem vopred za normalne odpovede aj za to tie hejty, ved bez nich by sme neboli my ženy ženami.

kkovacovak
14. jún 2021

@snazilka_bio_mamka no na tých horných sa tam tuším niečo črtá ale ako píšeš....treba ešte počkať a potom testovať

tosomja
14. jún 2021

Na hornej nejaký tieň vidím aj ja. Ale na ostatných nič. Skús o pár dní 🤗 z ranného moču a bez blesku

pondelok01
15. jún 2021

@snazilka_bio_mamka mamatesty tu viacerym ukazali falosne pozitivne vysledky v poslednom case, a to aj ovela vyraznejsie ako ten tvoj, neverila by som mu. Skus inu znacku.

lusyc
15. jún 2021

Mamatesty v poslednej dobe vychádzajú falošne pozitívne, opakovane. Takže treba skúsiť iný test a ducha hľadať aspoň 12 dní po ovulácii.

stevvvka
15. jún 2021

Ja tam vidim nejaky tien ale nemusi to nič znamenať. Inak ja mam skusenost ze vzdy na fotke je ta druha ciarka menej viditelna ako v reali. Preto babam sa nieco zdá, daju fotku ale na fotke to nie je vidno.. No moze byt aj falosne pozitivny. :(

Hlavne ale! Ti chcem vyjadrit podporu. ❤️Ci uz to vyjde alebo nie.. Cakat je tazke. Malo by sa cakat az do meskania ms... Ale niekedy si myslime, ze ovu bola skor, ze mozno sice bude test biely, ale nevadi, ale možno bude hcg rychlo stupat v nasom pripade, mozno uz ukaze slabu ciarku, mozno uvidime toho ducha.. Cele dni sa "pozorovat" a mysliet len na to, ci to vyslo... Nechapem tie komenty, ze ved pockaj... Lebo to je tak strasne jednoduche cakat, ze. Aj ked vieme, ze treba, teoria je jedna vec, prax druha... Po dalsie, su zeny, ktore naozaj NEVEDIA, kolko dni ma ich cyklus, kedze byva nepravidelny.. Tak je tazko cakt do ms, ked neviem, kedy pride, ze.. Takze vsetky tie pocetne temy o duchoch nie su jedno a to iste. Za kazdou temou je ina zena a iny pribeh... Tot moj vylev na margo hejtov.

Vela stastia

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre