Je tehotná?

masutatsu
23. dec 2012

tak prisli sviatky a gynekologovia na dovolenkach ..... chcem pocut vas nazor .... jedna baba ma 15 rokou ..... pohlavny styk mala 22.11. a 2.12 mala dostat kramy... dostala ale boli iba dvoj dnove a slabe, pred tym mavala okolo 4-5 dni ..... 10.12 si spravila 2 tehotenske a vysli negativne .... bola aj u doktora ktory jej na zaklade krvnych povedal len to ze HCG je zvysene, ze spravi podrobne vysetrenia tj. ultrazvuk tam powedal ze nic nevidi, ze mozno je a mozno nieje tehotna ..... ultrazvuk robil v 7 tyzdni ....

zuzanka.h
23. dec 2012

to by uz pravdepodobne bolo vidno....

fabant
23. dec 2012

skusila by som zase tehot. testy..ale aspon den po sebe....hcg sa moze zvysovat aj pomalsie..preto nemuseli vyjst pozitivne....a v januari k lekarovi ak nepride dalsi cyklus 😉 snazit sa nebyt v strese...aj ked to je asi narocne...ale aj to dost moze celkovy cyklus ovplyvnit 😒 ..aj celkovu psychiku...drzim prsty 😉

jsmb
23. dec 2012

nech si spravi este raz tehotensky test za nejaky tyzden. Tehotenske testy su na 99.9% presne. Podla mna mala len slaby menzes zo stresov. A tak mlade dievca ma cas na sexualny zivot, nech si najprv uziva obletovanie chlapcov,moj nazor.

sisaha
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
23. dec 2012

@masutatsu - ak ma zvysene hcg, tak je pravdepodobne tehotna. Treba ist na krv o dva tyzdne a dalsi ultrazvuk, teraz ti to nikto nepovie poriadne. Jaj deti co robite za hluposti :(

joannie
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aduskatt
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vefi89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka1981
23. dec 2012

Ak mala zvysene HCG, tak tehotna asi je. Treba ist znovu na UZV, potom tam uz nieco bude vidno. Este je tu moznost mimomaternicoveho tehotenstva.

minnie55
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lusia222
23. dec 2012

tehotensky test neukaze hned pravdivy vysledok.mne ukazal ze som tehotna asi az po dvoch tyzdnoch od styku 🙂

moon1979
23. dec 2012

ak bola u gynekologa v 7tt tak už vtedy musel vidieť na ultrazvuku aj srdečnú aktivitu plodu ... najprv sa robí ultrazvuk, kde sa potvrdzuje, či ide o vnútromaternicové tehotenstvo alebo nie a následne sa ešte potvrdzuje aj krvnými testami, teda zisťuje sa tzv. hodnota HCG ... ak si už vymýšľam niečo na pobavenie, tak aspoň si dávam pozor na vyjadrenia ...

jaj a aby som nezabudla - súlož s dievčaťom "pod zákonom" je trestný čin 🙂

hanka_april
23. dec 2012

podla mna, nie je.....na sone to aspon mne bolo uz v 6.t uz dost vidno....

lenka110611
23. dec 2012

a prišli prázdniny a detičky sa nudia... ked sa hráte na dospelých tak aj znášajte následky ako dospelí.

kadan
23. dec 2012

moon1979
no s tým ultrazvukom.. ak ide o zamĺknuté tehotenstvo, čiže bez echa plodu tak nieje vidno srdečnú aktivitu ale tehotná je a ešte aj zvýšené HCG......... musel tam vidieť aspoň plodový obal........
či je tehotná by mal doktor na ultrazvuku vidieť už v 4 týždni

xleax
23. dec 2012

podľa mňa nie je tehotná

mamina2111
23. dec 2012

15 ročná žije sexuálnym životom,teraz sa bojí či je tehotná a píše akože o kamarátke 😀

nanulik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pingu1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luisiana12
23. dec 2012

zas si volakto asi robi srandu...a ak nie, no bodaj by tehotna bola, robite kraviny, tak si znasajte aj nasledky... 😝

sviezost
23. dec 2012

Podlamna nieje mne testy vzdy visli dobre a doktor mi len potvrdil tehotenstvo pokial jej vysli negativne tak nieje tehotna a doktor to len potvrdil.DIEVCENCE Sa lahko obliekaju mohla prechkadnut tak meskaju. 🙂

whiterosses
23. dec 2012

Pohlavný styk v 15tich rokoch je povolený .... to že sú dievčence frajerky a nevedia znášať následky sú ich problémom a hlavne ich rodičov .. asi ju nemajú na dohľade kedže sa toto stalo. proste ja som za tým že nech si radšej počká ale dnešná doba je taká že sa všetci všade ponáhľajú. to je dnešná doba čo je dosť smutné 😢

latvia
23. dec 2012

jak pocitam, tak pocitam, od 22.11. dodnes mi nijak raz nevychadza ze 7 tyzdnov 🙄 ak mal byt 22.11. datum oplodnujucej suloze, tak urcite nemala robeny ultrazvuk v 7.tyzdni..... cize ak ju ten den niekto oplodnil, je teraz najskor v nejakom 4.max.5.tyzdni, urcite nie v 7., cize na ultrazvuku nemuselo byt nic vidiet, ale HCG pozitivne byt mohlo.tehotensky test robeny tak skoro nemusel byt vobec pozitivny napriek tehotenstvu....takze odporucam este raz test a ist na krv na HCG, po novom roku aj ultrazvuk

talula
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
193782465
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
strawberry17
24. dec 2012

zvysene HCG nemusi znamenat tehu...
ak nebolo v 7tyzdni nic vidiet tak by nemala byt tehotna, v takom tyzdni by uz bolo daco vidiet
este by mohlo ist o mimomaternicove tehotenstvo, ktore sa nutne konci potratom
nie som gynekologicka, to su len moje nazory a skusenosti

lucinocka
24. dec 2012

@193782465 ulohou rodica by malo byt vychovat dieta tak aby si same uvedomilo, ze 15 rokov je priskoro na sex.. 15 je tak akurat na prvu pusu, i to tiez nie je este potrebne..preco chcete byt tak ryhlo dospeli a tak rychlo znasat povinnosti, po noci vstavat k dietatu, trapit sa nad tym, kde zarobit aby malo co jest, aby ste mu mohli vsetko kupit co potrebuje.. my sme mali s rodicmi stale otvoreny rozhovor o sexe a teda vobec ma nelakalo valat sa s niekym v posteli v 15tich lebo som sa bala jak cert kriza toho co by sa mohlo stat..
Preto som nemusela vypisovat v 15 na forum...
K otazke..ak mala dostat 2.12 kramy a 10.12 jej testy neukazali nic, tak tehotna nebude, takisto na UTZ by urcite nieco doktor videl, nam v 6 tyzdni uz bilo krasne srdiecko a bolo pekne vidno cely plod.. Taze radsej schladit hormony a potom nebude musiet riesit taketo veci..

zmrzlinkams
24. dec 2012

😒 v 7tt by bolo vidieť byť už srdiečko ibaže by to bolo mimomaternicove tehotenstvo kde može byť HCG zvyšene ale neni vidieť na sone nič ..... a ked ako 15r išla ku gyn. tak nemuseli dojsť s nou zakoni zastupcovia (rodičia) to lekár nechcel a len tak zobral 15r ja som myslela že take mlade dievča musi isť s rodičmi 😒
bože baby čo robite v 15r ja som nevedela na čo to mam - gyn. som išla tyž. pred 17tkou a pohlavny styk som mala niekedy po 18r strašne ste mladučke na taketo veci treba si uživať detstvo a školsky život okolo vás a nie sexovať s barskym .... 😒

evina57
24. dec 2012

mne doktor v 6tt ešte nevidel nič..a tehu som bola

1katkas
24. dec 2012

nastastie ja som taketo problemy v 15tich nemala...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre