Dobrý deň, prosím vás je to pozitívny alebo je to len kanalik? Ďakujem
Vo štvrtok idem na preventívku tak uvidím co mi povie lekár, ráno spravím ešte jeden test.
@jaruska_12 testuj vždy rovnakými testami. okrem iného množstva farbivá, sú niektoré navyše s citlivosťou 10(ukážu ciarku skôr) a niektoré majú citlivoat až 25. Tieto testy máš akú citlivosť? Nenapísala si ktorý deň cyklu si.
@kytkab5 v októbri som bola na kyrete od vtedy mám cyklus 35 dňový, menštruácia mi ešte nemešká ovulaciu som podľa všetkého mala 13.1 snažili sme sa pre istotu každý deň, obe testy sú s citlivosťou 10 prvé dve sú women secret a posledný top test
Uf, ak si naozaj mala ovulku 13.1. tak to je len 6 dní. To by si ešte nič na teste nemala, to je príliš kratko. Počkaj tak 4 dní a testuj znova.
Ak si si není ista, možno bola skôr a je možné mať niečo na teste ale z 13.1. pozitívny tehu test určite nemôže byť. Tá čiarka môže byť aj kanálik, je to dosť tenké. Na tvojom mieste by som počkala a test zopakovala 👍🏻 držím palce
@jaruska_12 negatívne
@las_ka vyzerá to dobre 😉
@hennyinnsbruck to mam ešte 3dni pred Ms😊 test bol robený cca dve hodiny do zadu, tak skúsim ešte ráno.
@jaruska_12 a to tak skoro po kyrete vam povedal lekar,ze uz mozte skusat znovu?
@miriam1983 áno po prvej menštruácii, mala som 2 ktoré prebehli v poriadku, ja som mala anembrymolu čiže sa plod ani nevivinul
@jaruska_12 tak drzim palce,aby sa opat zadarilo ☺
@jaruska_12 len kanáliky na prvých dvoch a na treťom nič
@las_ka pozitívny 😉
@las_ka hod potom foto testu 🤩🤩
@las_ka Ty si 2 dni pted MS a vo stvrtok ides na preventivku? To sa mi zda zvlastne.
@majoranka24 áno, nikdy mi nedošla presne, vždy meskala pár dní
@las_ka super ale sprav o dva dni palickovy test (rovnakú značku) ci silnie
Ahojte. Aký test je lepší? Digitálny alebo ten obyčajný? Ktorý je spoľahlivejší?
@las_ka Neviem vôbec. Menštruácia mi mešká piaty deň a mne chodí stále na čas, mám veľké bolesti brucha, podbruška , také občas až bodavé, som často unavená, mám návaly horúčav, bolí ma hlava. Vyzerá že sú to len menštruačné bolesti ale tie bolesti začali už pred dvoma dňami a stále nič. S priateľom máme nechránený pohlavný styk, ale posledný bol len štyri dni pred menštruáciou preto som z toho zmätená že čo to môže byť ak tehotenstvo nie
@jaruska_12 Ahoj.Ja som ten woman secret mala taký istý ako ty.Škoda že nemám fotku.Našla som len mamatest tak kukni.A dnes som bola u dr a mám cystu 3cm.🙏🙏😥Hádam to bude ok.Držím palce nech ti to vyjde ako si praješ😊
@hennyinnsbruck dnes ráno
@las_ka 👌👌 silnie pomaly ale silnie....volala si lekárovi?
@hennyinnsbruck zajtra som obiednana, to mam ísť na preventívku 😊ci mam mu zavolať nech nech mi dá termín neskoršie? Aby tam už bolo niečo vidieť?
@timmie_m obycajny. Digitalny ma citlivost 25.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podla mna pozitivny 😊