Je tehotenský test po záruke spoľahlivý?

dadka118
29. aug 2011

dobrý večer chcem sa spýtať či ked je tehot.test po záruke tak sa može stať že ked mivišiel pozitivnztaksom neni tehu?dakujem

anaxamon
29. aug 2011

moj test bol tiez po zaruke ale vysledok bol presny, spinka v postielke 😵
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/anaxamon/alb...

lenka311
29. aug 2011

@dadka118 Choď na gyndu, tam Ti to povedia naisto.
Ale väčšinou tie testy vychádzajú tak, že ak Ti ukázal že si, tak si...

dadka118
autor
29. aug 2011

@anaxamon aha čiže to nezaleží či jealebo nie lenže po zaruke testmi vzsiel 2 krat že som a normalnz mi višiel že nie som 😒

lenka311
29. aug 2011

@dadka118 Objednaj sa na gynekológiu. Ja nikdy nezabudnem na spolupracovníčku - čakala 3 dieťa. Robila si tri nezávislé testy - od rôznych značiek a každý jej vyšiel negatívne, ale keď už jej tri mesiace meškali, išla na gyndu a povedali jej, že je tehotná.
Záleží na tom či je po záruke, ale určite tam nejaká lehota na uskladnenie je, nie je to potravina..., ale na sto percent Ti to povie až ten gynekológ. Zajtra je pracovný deň, môžeš ísť ak sa dá a budeš mať istotu. 😎

dadka118
autor
29. aug 2011

@lenka311 anoukázalmito2krat ale test kt po zaruke nebolmi visiel negatívne...

katusska1
29. aug 2011

@dadka118 mali by byť funkčné podľa mňa, aj ja som mala po záruke a vyšiel negatívny - čo bola pravda a na druhý deň som normálne šla do lekárne že teda si kúpim druhý pre istotu a povedala som panej že ten predošlý bol po záruke a dala mi druhý zadarmo 🙂 ale povedala mi vtedy že výsledok by to nemalo skresliť...

dadka118
autor
29. aug 2011

@katusska1 tak to je super lenze mne ukazal 2jrat ze som a ten dobry mi ukayal ze nie som

mirip
16. jún 2012

aj test v záruke môže ukázať // závisí od značky testu, mne ukázal // a nebolo z toho nič, niektoré stoja za prd pepino, rapid atd. ,najistejší je mamatest
Inak nejak veľa tém založených touto istou osobou.........a admini zase nikde

graceful9
16. jún 2012

@mirip hej ale táto je ročná,,,,ale dnes asi chytila básnickú slinu opäť 😀

mirip
16. jún 2012

@graceful9 no @dadka118 ide karta dnes x založených tém a také ch..........ny sa pýta....možno nejaká mladuná cicuška ktorá nevie na čo ju má.......

liave
16. jún 2012

@mirip zhodli sme sa na tom ze je to mimozemstanka z inym pohlavim zabavajuca sa na spolocenstve nespavich pozemstanov 😀 😀 😀 😀
kukni jejprofil ...teda ak ho nezrusila este 😀 😀 😀

graceful9
16. jún 2012

@mirip veru a ja tu sedím a kukám a smejem sa a nejdem spať keď moje mrčadlo konečne zaspalo a nejdem sa venovať mužíkovi a skúsať či ráno nebudem piť kubíka ale sedím tu 😅

mirip
16. jún 2012

@liave videla som mám dosť 😀
@graceful9 akurát som si všimla že ročná téma, to tu takéto trubky nechajú normálne fungovať a to nehovorím o iných veciach....ako bazár, fotobloky, krátke správy...dnes som len zopár minút sedela pri PC na koníku a xy porušenia prvaidiel som našla a admini majú víkend ako stále a nás gezujú za kadejaké hovadiny stále...

graceful9
16. jún 2012

@mirip jooooj to k prístupu adminov sa nejdem vyjadrovať, načo si kaziť večer? 😖 to vieš, to musíš mať "kamošku" čo ťa spoľahlivo nahlási a nebooooj sa 🙄

mirip
16. jún 2012

@graceful9 😀 😀 😀 ved niektoré pi....e nerobia nič len to celé dni 😎

graceful9
16. jún 2012

@mirip no veď toto, to majú asi popri zamestnaní druhý job 😀

ivetka2007
16. jún 2012

jeeeezis kolko ich este zalozila??? ved ta nie je cista.... 😲

dejnas
16. jún 2012

ďalšia? 😕 😕 😕

dejnas
16. jún 2012

zišiel by sa prelustrovať koník, možno ešte niečo nájdeme 😀

mirip
16. jún 2012

@dejnas zatial som našla 4 témy z toho 3 nové a jedna vačšia hovadina ako druhá

dejnas
16. jún 2012

@mirip aká je štvrtá? ja viem "len" o troch... 😕

graceful9
16. jún 2012

@dejnas
@mirip
ja mám rekord, našla som 5 😀

mirip
16. jún 2012

@graceful9 ja tiež a 6 príspevok ako poslať balík....možno je tak chodí semeno

graceful9
16. jún 2012

@mirip aaaale no, podľa mňa len kubík 😀 semeno musí mať, keď sa snaží o bábo 😀

mirip
16. jún 2012

@graceful9 jupík je lepší ako kubík 😀 😀 😀 😀 😀

mirip
16. jún 2012

@graceful9 ale ja som mala namysli že nie posiela ale dostáva balíky tak vie ako to funguje

graceful9
16. jún 2012

@mirip čo už, ale ona pila kubíka 😀 to vieš, kubík z ovocia, kubík zdravý, kto ho pije, ten je zdravý,,,,no zdravá žena, zdravé pohlavné ústrojenstvo-zdravé tehotenstvo 😀 😀 😀

mirip
16. jún 2012

heeeeeej baby vtip týždna................ak žena tvrdí že ten kto ju pret..............hol má dlhší úd ako 23cm tak sa vychrápala s koňom

graceful9
16. jún 2012

@mirip modrým? 😀 😀

mirip
16. jún 2012

@graceful9 čo modrým? mám dlhé vedenie teraz v noci

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre