dobrý večer chcem sa spýtať či ked je tehot.test po záruke tak sa može stať že ked mivišiel pozitivnztaksom neni tehu?dakujem
@dadka118 Objednaj sa na gynekológiu. Ja nikdy nezabudnem na spolupracovníčku - čakala 3 dieťa. Robila si tri nezávislé testy - od rôznych značiek a každý jej vyšiel negatívne, ale keď už jej tri mesiace meškali, išla na gyndu a povedali jej, že je tehotná.
Záleží na tom či je po záruke, ale určite tam nejaká lehota na uskladnenie je, nie je to potravina..., ale na sto percent Ti to povie až ten gynekológ. Zajtra je pracovný deň, môžeš ísť ak sa dá a budeš mať istotu. 😎
@dadka118 mali by byť funkčné podľa mňa, aj ja som mala po záruke a vyšiel negatívny - čo bola pravda a na druhý deň som normálne šla do lekárne že teda si kúpim druhý pre istotu a povedala som panej že ten predošlý bol po záruke a dala mi druhý zadarmo 🙂 ale povedala mi vtedy že výsledok by to nemalo skresliť...
aj test v záruke môže ukázať // závisí od značky testu, mne ukázal // a nebolo z toho nič, niektoré stoja za prd pepino, rapid atd. ,najistejší je mamatest
Inak nejak veľa tém založených touto istou osobou.........a admini zase nikde
@liave videla som mám dosť 😀
@graceful9 akurát som si všimla že ročná téma, to tu takéto trubky nechajú normálne fungovať a to nehovorím o iných veciach....ako bazár, fotobloky, krátke správy...dnes som len zopár minút sedela pri PC na koníku a xy porušenia prvaidiel som našla a admini majú víkend ako stále a nás gezujú za kadejaké hovadiny stále...
jeeeezis kolko ich este zalozila??? ved ta nie je cista.... 😲
ďalšia? 😕 😕 😕
zišiel by sa prelustrovať koník, možno ešte niečo nájdeme 😀
heeeeeej baby vtip týždna................ak žena tvrdí že ten kto ju pret..............hol má dlhší úd ako 23cm tak sa vychrápala s koňom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
moj test bol tiez po zaruke ale vysledok bol presny, spinka v postielke 😵
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/anaxamon/alb...