Je tehotenský test One Step spoľahlivý?

20. sep 2020

je spolahlivy ci duchuje?

millky
20. sep 2020

Môj názor na duchov je skeptický pretože verím odborníkom nie ženským keciam.
Moja svokra je už 35 rokov sestrou v gyn. ambulancii a robí poradňu pri problémoch s otehotnením.
Jej názor na duchov je takýto: Duch neexistuje na teste. Buď máš HCG v moči alebo nie. Ak máš HCG v krvi a nakoniec ti príde MS alebo sa ukáže že nie si tehotná, bolo to chemické tehotenstvo, t.j. nestihlo sa uhniezdiť, putovanie oplodneného vajíčka trvalo pridlho alebo bola stena maternice veľmi prekrvená a nepaodarilo sa zaryť do nej. Problém je, že mnohé ženy ani netušia, že niečo ako chemické tehu je, tak vlastne putuje tradícia, že na teste bol falošný duch, čo je hlúposť. Ďalšia vec je, mnohé testy, ak sa premočia, lebo žienky dúfajú, že čím dlhšie ho nechajú v moči nebodaj pod prúdom ak je tyčinkový, tak premočenie testu spôsobí, že sa objavia línie kanáliku, kde má byť druhá čiarka. A potom hovoria o druhoch.
Ten tzv "duch" prvej možnosti, ktorý tu spominam, značí, že v moči HCG je. Dôležité je už len to, či bude stúpať a si tehotná, alebo klesne, čo znamená, že si bola neúspešne tehotná. Údajne chemickým tehotenstvom prejde každá žena aj niekoľko krát ročne pokiaľ majú styk nechránený alebo sa cielene snažia o bábätko.

thoughtfulweirdo
20. sep 2020

Ja som ich pouzivala, normalne funguju ako kazdy test. Ked som tehotna nebola, bol negativny, ked som bola, objavila sa druha ciarka a silnela. Pri spravnom pouziti, tzn ked nie je test rozmoceny ako millky pise, bol negativny snehobiely.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre