Ahojte,, robila som si tehu test mamatest comfort 10 len neviem ci je dostatočne spoľahlivý. Ukázal mi takú slabulilinku čiarku ale urobila som si ho dosť skoro menštruácia mi ma prísť až 15.10. Je možné že mi tu slabú čiarku ukázalo ze mam ovulaciu?
@nikola308 uz som ti sice odpisala inde, ale nevadi.
A naco si testovala 12ty den cyklu?
@nikola308 na 12dc este nie si zrejme ani po ovu, nieto zeby uz teho test neico ukazal. cize s najvacsou pravdepodobnostou je to foto chybneho testu
@nikola308 test môže ukazovať chybne už aj po 20 min.od urobenia (keďže už navlhne a po čase môže aj u negatívneho testu začať presvitat čiarka). Výsledok treba pozrieť do 5 minút.
Ja som si raz robila. Pozriem, negatívny, maly mi plakal, tak som ho nechala na umývadle a po cca pol hodine keď som šla vyhodiť, už to vyzeralo na "ducha" a tehotná som nebola.
Absolutne nespolahlivy test. Na 12 a 13DPO ukazal ruzovu ciarku, nie ducha. 14DPO som bola na odberoch v CAR a vysledok HCG = 0. Ukazuje falosne vysledky. Najlepsie testy su tie pruzky, ktore sa ponaraju do nadobky, urcite nie do prudu mocu.
Za mňa tiež nespolahlivy. Ukazuje falošné výsledky.
Ja mam aktualne takychto pozitivnych vysledkov tohto testu asi 5 ks. A ze tie ciarky su ozaj velmi pekne. Ms mi sice meska, ale vsetky ostatne testy ako dr. Max, namacaci mama, digi test aj plastovy pepino su negativne... nuz, uz viem, ktory test viac nekupim. Toto uz sa myslim ani za ducha neda povazovat dievcata. Taka som nasrata....
@sparkling síce už je tomu 2 roky ale boli ste tehotná
@marika1023 nie. A tento rok bolo repete.
@sparkling Repete nechápem ,
Ahojte žienky prosím vás o radu ..mama test paličkový 10 mi ukazuje pekne ružové čiarky a tieto umelé no comfort 10 mama test ukazuje ako keby tieň ale nemá riadne farbu nieje to kanálik nieje tenká ani šedá ani biela naozaj ako tieň ..vyšlo mi veľa krát také testy už nieje prvý... ďakujem...za názory odpovede...je tam jemný len nádych do ružová ale málo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
NIE! Ovulacne testy zachytávajú luteinizacny hormón. Tehotenské ľudsky HCG hormón. Takze vzájomne to nereaguje. Ale ak čakáš ms až 15/10 tak akú máš post-ovulacnu fázu? Zvyčajne trvá 14 dni... podľa toho by si ešte ani neovulovala... príde mi to divne. Test je pozitívny. Ibaže by bol chybný