Robi falosnych duchov dr max test?... vysli mi uz 3 testy pozit, ale ciarky su uplne slabe. Mate niektora s tym skusenosti?
Sú spoľahlivé a keď 3 vyšli pozitívne je to jasné 🙂
ja som mala duchov vela krat... ak mysliš tie tenučké modré
Mne ukazali slabu ciarku uz tyzden pred ms, pri oboch tehotenstvach. Za mna spolahlive.
@snazilka_bio_mamka a bola si tehu?
@ecko80 no ja mam presne takychto duchov ako
@snazilka_bio_mamka 😏
No take ako su na tych fotkach som mala tyzden pred ms, take slabucke. V den ms uz takmer rovnako silne ako kontrolna ciarka.
A este mam skusenost, ze mi ukazal slabu v den ms, ale to bolo biochemicke, skoncilo pred 6. tt
autorka, nie nebola som ani raz tehu.. na tomto poslednom nič nevidim, testuj az za 2 dni a skus iny test lebo tieto dr. max su podla mna maximalne oničom
@lujzika12345 ano pekny dusik 🥰🙂
@domi122 ahoj, ja vidim 🙂 kolko dpo si?
Ahoj dnes je druhý deň čo mi mešká 🙂
@domi122 tak potichucky gratulujem 🤗🍀🙏
Ďakujem dúfam že to nebude omyl veľmi by sme chceli babo. Skúsim ďalší test za pár dní 😍
@domi122 skus bud zajtra (ci to ozaj nebol len plany poplach) alebo az za 2 dni a ciarka by mala byt silnejsia 🙂
Ďakujem za radu 🙂
@domi122 za malinko, daj vediet, drzim silno palce 🤗
Ďakujem určite sa ozvem 😊
Ahojte,téma je síce už staršia,ale chcela by som sa opytat,aké máte aktuálne skúsenosti s týmito testami,či robia falošných duchov,alebo v prípade negatívneho výsledku je test úplne biely.dnes ráno som si robila test a na testovanie mám síce ešte skoro čo viem,no riadne ma pobolieva v podbrušku tak som chcela zistiť či náhodou nie som tehotná,a vyšla mi slabulinka druhá čiarka.tak by ma zaujímalo či sa to stalo ešte niekomu,aj keď to nakoniec nebolo tehotenstvo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
kolko dni mate po ovulacii? ak je to do 2tyzdnov po ovulacii, ciarky byvaju slabsie, ak je to v case, ked by mala prist menstruacia, resp. nejake dni, tyzdne po nej....su to velmi viditelne ciarky
ak chcete mat 100percentnu istotu, mozete skusit digitalny tehotensky test