Ahoj , neviem či sa mi to zdá alebo tam je druhá ciarka,,, slabulinka?
tiež len jedna čiarka -negatívny
je tam nieco velmi slabe, ale co to je, to je tazko povedat. uvidis o par dni 🙂
@janetinka27 mešká mi 2 dní, včera ráno som si ho spravila? Je to ešte skoro??
Je tam slabá..
@veronikita1997 tazko povedat, kedy bola presne ovulacia atd. asi ti zostava iba cakat. ak je tam takyto naznak, mozno bude ciarka silniet. a ked nie, pojdes na vyvolavacku (vyvolavacka pripadnemu tehotenstvu neublizi)
@janetinka27 no jedného syna mam ☺️ chceme ešte jedno. Sama už neviem lebo keď som bola. Keď som čakála syna. Tak každý a jeden test bol negatívny 😄 a to som už bola 6tt. Takže niesom si fakt istá lebo je mi fakt zle, mám boľavé prsia je mi zle od žalúdka. 3 dní do zadu som mala štrasne bolesti brucha.. Také. Ako kŕče... Véd počkám pár dní.
@veronikita1997 drzim palce 🙂
@veronikita1997 skús si spraviť dnes 🙂
@janetinka27 ďakujem veľmi krásne ☺️☺️
Po zaschnutí už by som tomu moc neverila skús o 2 dní držím palce 🙂
@karolin99 dneska sa mi nedá ísť do lekárne,, ale určite zajzta si ho spravím.
Počkaj 2 dní a uvidíš
@veronikita1997 slabunka čiarka tam je
Možno niečo tam je ale moc to nieje vidno teda
Ja tam nič nevidím. Držím palce!
@veronikita1997 nie nie:(
@ki_ki2 no ved toto, keď nepríde zajtra tak skúsim v piatok .
@simona139469 no tiež niesom si istá či tam ta druha ciarka je..
Ak ti už teda býva zle, test by mal ukázať
je to negativne tiez mi takto meskali a test negat..prisli az na 6 den meskania...ale o mesiac uz neprisli a za 3 dni mam termin :D
@domka222 no práve že neviem lebo keď som čakála syna tak bolo mi zle celé dni, a možno 10 testov boli negatívne.
Neviem lebo tento cyklus som mala ms a 2 dni po nej som spinila chvíľu to bolo divne. Teraz mam už treti deň pichanie v podbrusku, nemavam to mala som to len raz - aj som bola tehu ale skončilo biochemickym. Čiže preto som si robila test ze to pichanie nemavam a už mi začína z toho snaženia trochu sibat úprimne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
vidím len 1 čiarku