Ahojte dievcata prosim vas, ja viem mozem pockat a spravit si test znova, ale zaujima ma vas nazor. 6 dni mi uz meska menstruacia, vcera som si robila test, prikladam fotku. Jedna je upravena a druha nie. V decembri som skoncila aj s kojenim. Kazdu noc sa budim na to, ze ma boli brucho ako pri ms, vzdy si myslim, ze rano uz dosli. Zajtra chcem test opakovat, ci sa tam nieco ukaze alebo nie. Ale aj tak som z toho na nervy.
@sweetbrownie je to ten isty test, ja som tam nieco videla, potom som to upravila a je to este lepsie vidiet. Ale moze to byt asi kanalik
@146lucka ty na živo vidíš lepšie ako my tu cez mobil 😁 ale pokiaľ je tá čiaročka ružová tak je to dobré znamenie ale ak sivá tak len kanálik. Pre tvoju istotu si ho zopakuj o 2 dni a budeš vedieť viac😊
@sweetbrownie ano zajtra vyskusam, uvidime 😊 dakujem ❤️
Ja si myslím ze kanálik obzvlášť ak 6 dní ms mešká. Ale počkaj zo dva dni a skus znova ak bude silnejšia si tehotna
@146lucka držím palce 🍀
@146lucka podla mna negativny..prosim neupravujte si testy zeny to je na co dobre 🙈🙏 ked meska a nepride MS ukaze sa po par dnoch...drzim palce 🙂 mozno to mas poposuvane..mne pri 1 dni meskania ukazalo silne ciarky...ale kazda sme ina 🙂
@146lucka v živote by mi nenapadlo upravovať si fotky kvôli testu 🙈🙈🙈 to vám je toľko počkať pár dní a spraviť si nový a kvalitnejší test? ja fakt nechápem takýmto príspevkom, denne ich je tu milión a furt je to o tom istom.... už musím komentovať, lebo sa mi nad tým zastavuje rozum 🤯
Ja som si robila dva včera a mala som duchov a tehu nie som podľa iných 🤷🏼♀️
@146lucka ja tam nevidim nic :/
@zuzkka3 ano gratulujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@146lucka môj názor na tom hore vidím náznak ale na tom dole nič neviem či je to ten istý test alebo dva odlišné.