Je tam niečo?

146lucka
14. jan 2023

Ahojte dievcata prosim vas, ja viem mozem pockat a spravit si test znova, ale zaujima ma vas nazor. 6 dni mi uz meska menstruacia, vcera som si robila test, prikladam fotku. Jedna je upravena a druha nie. V decembri som skoncila aj s kojenim. Kazdu noc sa budim na to, ze ma boli brucho ako pri ms, vzdy si myslim, ze rano uz dosli. Zajtra chcem test opakovat, ci sa tam nieco ukaze alebo nie. Ale aj tak som z toho na nervy.

sweetbrownie
14. jan 2023

@146lucka môj názor na tom hore vidím náznak ale na tom dole nič neviem či je to ten istý test alebo dva odlišné.

146lucka
autor
14. jan 2023

@sweetbrownie je to ten isty test, ja som tam nieco videla, potom som to upravila a je to este lepsie vidiet. Ale moze to byt asi kanalik

sweetbrownie
14. jan 2023

@146lucka ty na živo vidíš lepšie ako my tu cez mobil 😁 ale pokiaľ je tá čiaročka ružová tak je to dobré znamenie ale ak sivá tak len kanálik. Pre tvoju istotu si ho zopakuj o 2 dni a budeš vedieť viac😊

146lucka
autor
14. jan 2023

@sweetbrownie ano zajtra vyskusam, uvidime 😊 dakujem ❤️

sense
14. jan 2023

Ja si myslím ze kanálik obzvlášť ak 6 dní ms mešká. Ale počkaj zo dva dni a skus znova ak bude silnejšia si tehotna

sweetbrownie
14. jan 2023

@146lucka držím palce 🍀

luciajass
14. jan 2023

@146lucka ja si myslím, že po týždennom meskani by ti pozitívum ukázal.toto je negat a ty máš len hormonalny výkyv, lebo kojis

cakambabatko
14. jan 2023

Toto bol môj test po 10 dňovom meškaní.. Momentálne končím 8 mesiac tehotenstva.. takže nemusí ti test ukázať krásne koľajnice po 6 dňoch.. pretestuj po pár dňoch, odporúčam digitálny clear blue.. držím palce😊🤞🏻

casillas28
14. jan 2023

@146lucka podla mna negativny..prosim neupravujte si testy zeny to je na co dobre 🙈🙏 ked meska a nepride MS ukaze sa po par dnoch...drzim palce 🙂 mozno to mas poposuvane..mne pri 1 dni meskania ukazalo silne ciarky...ale kazda sme ina 🙂

t1nusa
14. jan 2023

@146lucka v živote by mi nenapadlo upravovať si fotky kvôli testu 🙈🙈🙈 to vám je toľko počkať pár dní a spraviť si nový a kvalitnejší test? ja fakt nechápem takýmto príspevkom, denne ich je tu milión a furt je to o tom istom.... už musím komentovať, lebo sa mi nad tým zastavuje rozum 🤯

emein
14. jan 2023

@146lucka ja som mala presne taký istý, týždeň po MM. K tomu test pepino kde sa duch ukázal po limite a teraz som v 11 tt. Všetko je možné 😁.

janulka155
14. jan 2023

Ja som si robila dva včera a mala som duchov a tehu nie som podľa iných 🤷🏼‍♀️

146lucka
autor
15. jan 2023

Dievčata toto je o 2 dni test, nijak upraveny . Je zretelnejsi. Vidite to tam ? Dneska kupim ten digitalny co vsetci ospevuju, ze ten je najspolahlivejsi.

zuzkka3
15. jan 2023

Toto vyzerá nádejne, však? 🙂 cca 2 dni do MS, obrovská bolesť pŕs a podbruška.

casillas28
15. jan 2023

@146lucka ja tam nevidim nic :/

casillas28
15. jan 2023

@zuzkka3 ano gratulujem 🙂

yollanda
15. jan 2023

@zuzkka3 gratulujem

ysseba
15. jan 2023

@146lucka Na tvojom dnešnom nevidím nič, podľa mňa tehotná nie si.
@zuzkka3 Tvoj vyzerá velice nádejne 😉 Gratulujem a držím palce nech to dotiahnete do úúúspešného konca

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre