Je tam iba jedna čiarka?

monakotlarova
21. nov 2022

Dobrý večer mam otázku je tam iba 1 čiarka alebo dve aký je váš názor? Večer som si robila test čakala som 3min a nič úplný negatív a ráno tam bola ďalšia ružová zajtra idem robiť ďalší

esmeronka
21. nov 2022

@monakotlarova uplne premočeny test

janai1
21. nov 2022

Veď ten test ani nie je dobre urobený 🤦‍♀️ ak ani toto nezvládneš ako chceš vychovávať dieťa?

monakotlarova
autor
21. nov 2022

@esmeronka to oškrete bolo pri zahadzovani 😃 a ponorila som to asi na pol centimetra

esmeronka
21. nov 2022

@monakotlarova ake zhadzovanie? Však namoč test po rysku do moču na 5 s a čakam či nabehne jedna alebo dve čiarky...ake zhadzovanie?

monakotlarova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
esmeronka
21. nov 2022

@monakotlarova ak si vytiahla ten test s koša po tej danej dobe je neplatny keby tam vidis dve čiarky

esmeronka
21. nov 2022

@monakotlarova skus rano dalši a nie pepino tie su na prd jw tu plno diskusii o tom

monakotlarova
autor
21. nov 2022

@janai1 a ty tu si akože nejaký múdrlant sveta či čo? Neber si ma do úst ako sa sa starám o dieťa lebo pri o tom vieš

ankare
21. nov 2022

@monakotlarova ten test je poškodený, ledva vidno aj tú prvú čiarku.
Sprav si ráno ďalší.
Koľko Ti mešká menzes?

janai1
21. nov 2022

@monakotlarova 😂 ty máš nejakú rozdvojenú osobnosť či čo?

sendy55555
21. nov 2022

@janai1 pre boha to čo hneď toľko nenávisti…ani neviete koľko má pani detí a hneď idete súdiť napríklad ja som už takýto “premočený test” kúpila

janai1
21. nov 2022

@sendy55555 ty tam niekde vidíš nenávisť? Tak asi máš potom nejaký problém.
Bola to jednoduchá otázka ak nezvláda ani prečítať leták...

sendy55555
21. nov 2022

@janai1 problém máte asi len vy mladá pani ..úprimne ľutujem vaše deti ak majú takúto výchovu ako vy.. ja som takýto test už kúpila a nenávisť? veď sa to dalo povedať aj slušne

janai1
21. nov 2022

@sendy55555 😀 Hej ty si kúpila test ktorý si niekto urobil aby si z neho mohla odčítať výsledky na druhý deň?

sendy55555
21. nov 2022

@janai1 nebudem sa baviť s individuadami (ešte keď mam pekne nazvať)ako ste vy dieťa má vačší rozum ako vy asi len tolko ktomu🙃

ninka99865
21. nov 2022

Tak teraz som už videla všetko 🙈

nelca0510
21. nov 2022

@monakotlarova mala rada,riad sa návodom. Je tam aj obrázok,ak nerozumieš textu

monakotlarova
autor
21. nov 2022

@ankare minulý mesiac som mala len 2 dni fľaky ináč mávam 7az 8 dní mešká mi 2 týždne

jaskolka
21. nov 2022

Ten test je absolútne neplatný, nijaký relevantny význam nema. Jednoznačne urobiť nový, z toho nič sa nedá určiť

janai1
21. nov 2022

@sendy55555 https://www.kvizy.eu/slovensky-jazyk/tvary-slov... 😉

A skús si prečítať úvodný príspevok 👍🏽
Neviem ako si mohla kúpiť už použitý test ale tak to svedčí len o tebe (alebo potom neviem prečo sa tu tým oháňáš)

monakotlarova
autor
21. nov 2022

@esmeronka ráno som vyhadzovala toaletný kôš a našla som tam zrazu 2 len som chcela vedieť či sa to stáva

monakotlarova
autor
21. nov 2022

@esmeronka ďakujem

janai1
21. nov 2022

@sendy55555 https://www.mj-krasazdravi.cz/pepino-tehotensky... a posielam pre istotu aj návod ak s tým máš tiež nejaký problém 🙂

monakotlarova
autor
21. nov 2022

@janai1 kto si nevie donešnej dobe spraviť test ??
Ja neviem čo ste kto ste ale určite nemate v hlave niečo poriadku čo ma výchova spoločne so zlým testom ?? Hm čo tu splietate a hneď idete na drzovku s ponižovat ľudí akože vy ako správna žena nula bodov

sendy55555
21. nov 2022

@janai1 ja som nepovedala preboha živeho že
použitý ale myslela som neplatný už som dosť nahnevaná nauč sa prosím ťa chápať dojmom lebo si tu pripadám ako v škôlke … ideš tu uražať ludi a ty sama máš IQ húpacieho koníka aj to som povedala veľa

bejbs123
22. nov 2022

@monakotlarova ono by asi stacilo nehadzat sem vsetko,ved to vidi kazdy,ze tento test je uplne neplatny,toto nie je ziaden diskutabilny test,na ktory si treba pytat nazory inych.asi preto tie reakcie

monakotlarova
autor
22. nov 2022

@bejbs123 Ja to chápem ved som nepovedala že som tehotná práveže nechcem byť mam ročne dieťa a chcem sa ešte jemu povenovať čo najviac len som chcela vedieť skúsenosti iných ....

petricka22
22. nov 2022

@sendy55555
@monakotlarova s takou, ako je
@janai1 sa netreba ani zahadzovat, chrli len siru okolo seba. Nenechajte si pokazit den dievcata 😉

janai1
22. nov 2022

@monakotlarova no evidentne ty si nevieš spraviť test 🤣 inak by táto téma nevznikla. V návode je jasne napísané dokedy sa ma výsledok odčítať.

@sendy55555 tak ty ma tu urážaš,teda chcela by si, ale ani nevieš to slovo správne napísať 🤣 keď sa naučíš používať cudzie slová a skloňovanie, ma môžeš ďalej označovať.
No a môžeš si tu písať čo chceš ale ak niekto nevie prečítať pribalovy leták tak má nejaký problém ktorý treba liečiť u lekárov
Tie tvoje komentáre že ty sa taky test kúpila by som chcela vedieť k čomu idú. Lebo u autorky je problém s chápaním času a ten test nie je premočený - veď sama písala, že s ním hádzala a bohvie čo ešte

sendy55555
23. nov 2022

@petricka22 veď áno prijebaným luďom nevysvetlíš 😗

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre