Dobrý večer mam otázku je tam iba 1 čiarka alebo dve aký je váš názor? Večer som si robila test čakala som 3min a nič úplný negatív a ráno tam bola ďalšia ružová zajtra idem robiť ďalší
Veď ten test ani nie je dobre urobený 🤦♀️ ak ani toto nezvládneš ako chceš vychovávať dieťa?
@esmeronka to oškrete bolo pri zahadzovani 😃 a ponorila som to asi na pol centimetra
@monakotlarova ake zhadzovanie? Však namoč test po rysku do moču na 5 s a čakam či nabehne jedna alebo dve čiarky...ake zhadzovanie?
@monakotlarova ak si vytiahla ten test s koša po tej danej dobe je neplatny keby tam vidis dve čiarky
@monakotlarova skus rano dalši a nie pepino tie su na prd jw tu plno diskusii o tom
@janai1 a ty tu si akože nejaký múdrlant sveta či čo? Neber si ma do úst ako sa sa starám o dieťa lebo pri o tom vieš
@monakotlarova ten test je poškodený, ledva vidno aj tú prvú čiarku.
Sprav si ráno ďalší.
Koľko Ti mešká menzes?
@monakotlarova 😂 ty máš nejakú rozdvojenú osobnosť či čo?
@janai1 pre boha to čo hneď toľko nenávisti…ani neviete koľko má pani detí a hneď idete súdiť napríklad ja som už takýto “premočený test” kúpila
@sendy55555 ty tam niekde vidíš nenávisť? Tak asi máš potom nejaký problém.
Bola to jednoduchá otázka ak nezvláda ani prečítať leták...
@janai1 problém máte asi len vy mladá pani ..úprimne ľutujem vaše deti ak majú takúto výchovu ako vy.. ja som takýto test už kúpila a nenávisť? veď sa to dalo povedať aj slušne
@sendy55555 😀 Hej ty si kúpila test ktorý si niekto urobil aby si z neho mohla odčítať výsledky na druhý deň?
@janai1 nebudem sa baviť s individuadami (ešte keď mam pekne nazvať)ako ste vy dieťa má vačší rozum ako vy asi len tolko ktomu🙃
Tak teraz som už videla všetko 🙈
@monakotlarova mala rada,riad sa návodom. Je tam aj obrázok,ak nerozumieš textu
@ankare minulý mesiac som mala len 2 dni fľaky ináč mávam 7az 8 dní mešká mi 2 týždne
Ten test je absolútne neplatný, nijaký relevantny význam nema. Jednoznačne urobiť nový, z toho nič sa nedá určiť
@sendy55555 https://www.kvizy.eu/slovensky-jazyk/tvary-slov... 😉
A skús si prečítať úvodný príspevok 👍🏽
Neviem ako si mohla kúpiť už použitý test ale tak to svedčí len o tebe (alebo potom neviem prečo sa tu tým oháňáš)
@esmeronka ráno som vyhadzovala toaletný kôš a našla som tam zrazu 2 len som chcela vedieť či sa to stáva
@esmeronka ďakujem
@sendy55555 https://www.mj-krasazdravi.cz/pepino-tehotensky... a posielam pre istotu aj návod ak s tým máš tiež nejaký problém 🙂
@janai1 kto si nevie donešnej dobe spraviť test ??
Ja neviem čo ste kto ste ale určite nemate v hlave niečo poriadku čo ma výchova spoločne so zlým testom ?? Hm čo tu splietate a hneď idete na drzovku s ponižovat ľudí akože vy ako správna žena nula bodov
@janai1 ja som nepovedala preboha živeho že
použitý ale myslela som neplatný už som dosť nahnevaná nauč sa prosím ťa chápať dojmom lebo si tu pripadám ako v škôlke … ideš tu uražať ludi a ty sama máš IQ húpacieho koníka aj to som povedala veľa
@monakotlarova ono by asi stacilo nehadzat sem vsetko,ved to vidi kazdy,ze tento test je uplne neplatny,toto nie je ziaden diskutabilny test,na ktory si treba pytat nazory inych.asi preto tie reakcie
@bejbs123 Ja to chápem ved som nepovedala že som tehotná práveže nechcem byť mam ročne dieťa a chcem sa ešte jemu povenovať čo najviac len som chcela vedieť skúsenosti iných ....
@sendy55555
@monakotlarova s takou, ako je
@janai1 sa netreba ani zahadzovat, chrli len siru okolo seba. Nenechajte si pokazit den dievcata 😉
@monakotlarova no evidentne ty si nevieš spraviť test 🤣 inak by táto téma nevznikla. V návode je jasne napísané dokedy sa ma výsledok odčítať.
@sendy55555 tak ty ma tu urážaš,teda chcela by si, ale ani nevieš to slovo správne napísať 🤣 keď sa naučíš používať cudzie slová a skloňovanie, ma môžeš ďalej označovať.
No a môžeš si tu písať čo chceš ale ak niekto nevie prečítať pribalovy leták tak má nejaký problém ktorý treba liečiť u lekárov
Tie tvoje komentáre že ty sa taky test kúpila by som chcela vedieť k čomu idú. Lebo u autorky je problém s chápaním času a ten test nie je premočený - veď sama písala, že s ním hádzala a bohvie čo ešte
@petricka22 veď áno prijebaným luďom nevysvetlíš 😗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monakotlarova uplne premočeny test