Ahojte baby dnes mam také bolesti ako pri ms a to mi ma prísť 2.10 a ja mam veľké bolesti brucha ako ms a to ja nemavam vôbec keď mam menzes a dnes bolesti strašne skúsila som urobiť tehu test co hovorite nan je tam duch ?
Ale to akosi do seba nezapadá. Ak máš dostať ms až 2.10 to je az za 8 dní... Pri normálnom cykle s ovulaciou cca v strede by si teraz bola 4 dní po ovulke, aj v prípade otehotnenia by ešte test nič neukázal, lebo oplodnené vajíčko je ešte len vo vajcovode a netvorí sa žiadne hcg. máš odsledovanu ovulaciu? Koľko si po nej?
@glade22 nesledujem nič ani sa nesnažíme o miminko
No podľa tohto to vyzerá, že tam niečo je. Aj keď to moc nevychádza. Počkaj do toho druhého a uvidíš. Aj keď to sa ľahko povie, že čakaj 😀
Úprimne baby som s toho v depkach 🤦♀️ a neviem sa ani tešiť keby že je pozitívny, lebo my sme s partnerom chceli počkať par mesiace kým sa nám podarí presťahovať sa do nového bytu. Ale povedali sme si že môžme to skúsiť nič nasilu keď to príde tak príde a naozaj len tento mesiac sme to skúsili a bum možno aj tehu budem. Lebo nevedeli sme že by nám sa podarilo hneď počať dieťa keď že je to také že veľa parí sa snažia a trvá im to niekoľko mesiacov alebo rokov . Tak som kus v šoku že tak rýchlo a ani neviem ako bude partner reagovať ci sa tešiť alebo smutný.
pozitívny 🙂
Pozri, my sme so 4 detmi byvali v mini byte (62m2 aj s lodziou), kym sa nam podarilo prestahovat. Riesili sme byvanie, ked som cakala tretie. To tretie bude mat 4 roky. A nikto nebol smutny. Toto nie je dovod na smutok, podla mna. Mozete byt radi, ak to vyslo takto polahky. V dnesnej dobe je to vzacnost. Byvanie sa poriesi, aj casom.
Mávaš pravidelné cykly? Ako dlhé? Test je značka Mamatest?
Pozitívny, neboj, všetko dobre dopadne 💕
@glade22 mne zas nevychádza, že by mala dostať za 8 dní ...
@ysseba posledné dva mesiace som mala nepravidelne. Inak mávam 28 dňový cyklus a 6 dní ms a to som minuli mesiac mala namiesto 6 dní 14 dní v kuse menzes. Ale tento mesiac som dostala 3.9 a skončili 8.9. A dnes ráno som mala veľké bolesti brucha ako pri ms ledva som chodila také bolesti tak som si dala tabletku proti bolesti a išla do lekárne tento tehu test som kúpila a test nebol robený ranným močom.
@ysseba tento
@minaminana tak za 6...nič to nemení na tom, čo som napísala potom
Ale keď si mala ms 3.9 a máš 28 dnové cykly, tak termín ms máš 30-teho, a teda máš 4 dni do ms. Skús zase otestovať v pondelok. Darmo tu budeme špekulovať.
Aj ja som mala takúto čiarku pri tomto teste a na ďalší deň negatívny . 🙂
Si urcite tehotna. Gratulujem a drzim palce 🍀
Gratulujem 🙂
Ďakujem vám baby a neviem kedy je najlepšie ísť ku svojmu lekárovi to ešte bude skoro ísť že ? Ci už tam niečo bude vidieť
Zavolaj na gyn a povedz dátum poslednej ms. Dávajú termín až nejaký 8tt, aby uz bolo vidieť srdiečko. Skôr tam nebude nič vidieť.
Ahojte baby píšem vám tuná a som veľmi smutná 🥲 dnes som bola k doktorovi a som 9tt a srdiečko nebije 😭😭 veľmi ma to vzalo a neviem si to vysvetliť ako je to možné všetko bolo dobre. Dnes som bola už vybavovať pred operačné a nabudúci týždeň piatok mam ísť na do nemocnice na odstránenie ale povedali ze do vtedy môžem mať veľké bolesti a kŕče a potratim .
Je mi ľúto, drž sa 🖤
Buduci tyzden? To preco chcu.cakat? Ved hrozi zapal. Mne ked.sa.toto,stalo 2x, tak ma.gynekolog poslal hned na prijem do nemocky a na druhy den som bola.na cisteni.
Ja.byt.tebou idem na prijem.
@snowflakenel to som aj ja povedala ze prečo tak dlho čakať povedali že len každé piatky robia kyretaz . Najhoršie je ze mam obrovský strach že do piatku sa môže niečo stať a budem mat veľké bolesti a kŕče ako mi bolo povedané 🥹 chce sa mi plakať každú chvíľu a obrovský strach mam ako to celé prebehne kyretaz a ci sa nám podarí o ďalšie bábätko
@katie253 ďakujem veľmi ťažko to zvládam
To je divne.....ale Neboj sa,mne sa to stalo 2x. A.teraz mam 2.deti. a dokonca vo vyssom veku.
ja som prišla o synčeka v 40 týždni tehotenstva, tak viem ako sa cítiš, veľmi mi vtedy pomohla skupina Mamičky anjelikov tu na MK. Skús sa tam pridať. 🖤
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No podla mňa tam je.. A obzvlášť keď máš dostat až 2.10.menzes. Podľa mňa si téhu, skúsi sa otestovať zajtra ráno a alebo sobotu. Porovnaj testy a uvidíš ci bud esilniet