Je tam duch?

26. sep 2024

Ahojte baby dnes mam také bolesti ako pri ms a to mi ma prísť 2.10 a ja mam veľké bolesti brucha ako ms a to ja nemavam vôbec keď mam menzes a dnes bolesti strašne skúsila som urobiť tehu test co hovorite nan je tam duch ?

lucinka12356
26. sep 2024

No podla mňa tam je.. A obzvlášť keď máš dostat až 2.10.menzes. Podľa mňa si téhu, skúsi sa otestovať zajtra ráno a alebo sobotu. Porovnaj testy a uvidíš ci bud esilniet

glade22
26. sep 2024

Ale to akosi do seba nezapadá. Ak máš dostať ms až 2.10 to je az za 8 dní... Pri normálnom cykle s ovulaciou cca v strede by si teraz bola 4 dní po ovulke, aj v prípade otehotnenia by ešte test nič neukázal, lebo oplodnené vajíčko je ešte len vo vajcovode a netvorí sa žiadne hcg. máš odsledovanu ovulaciu? Koľko si po nej?

autor
26. sep 2024

@glade22 nesledujem nič ani sa nesnažíme o miminko

autor
26. sep 2024

Takto je teraz

1natasa1
26. sep 2024

No podľa tohto to vyzerá, že tam niečo je. Aj keď to moc nevychádza. Počkaj do toho druhého a uvidíš. Aj keď to sa ľahko povie, že čakaj 😀

autor
26. sep 2024

Úprimne baby som s toho v depkach 🤦‍♀️ a neviem sa ani tešiť keby že je pozitívny, lebo my sme s partnerom chceli počkať par mesiace kým sa nám podarí presťahovať sa do nového bytu. Ale povedali sme si že môžme to skúsiť nič nasilu keď to príde tak príde a naozaj len tento mesiac sme to skúsili a bum možno aj tehu budem. Lebo nevedeli sme že by nám sa podarilo hneď počať dieťa keď že je to také že veľa parí sa snažia a trvá im to niekoľko mesiacov alebo rokov . Tak som kus v šoku že tak rýchlo a ani neviem ako bude partner reagovať ci sa tešiť alebo smutný.

katy084
26. sep 2024

pozitívny 🙂

nevenka
26. sep 2024

Pozri, my sme so 4 detmi byvali v mini byte (62m2 aj s lodziou), kym sa nam podarilo prestahovat. Riesili sme byvanie, ked som cakala tretie. To tretie bude mat 4 roky. A nikto nebol smutny. Toto nie je dovod na smutok, podla mna. Mozete byt radi, ak to vyslo takto polahky. V dnesnej dobe je to vzacnost. Byvanie sa poriesi, aj casom.

ysseba
26. sep 2024

Mávaš pravidelné cykly? Ako dlhé? Test je značka Mamatest?

katie253
26. sep 2024

Pozitívny, neboj, všetko dobre dopadne 💕

minaminana
26. sep 2024

@glade22 mne zas nevychádza, že by mala dostať za 8 dní ...

autor
26. sep 2024

@ysseba posledné dva mesiace som mala nepravidelne. Inak mávam 28 dňový cyklus a 6 dní ms a to som minuli mesiac mala namiesto 6 dní 14 dní v kuse menzes. Ale tento mesiac som dostala 3.9 a skončili 8.9. A dnes ráno som mala veľké bolesti brucha ako pri ms ledva som chodila také bolesti tak som si dala tabletku proti bolesti a išla do lekárne tento tehu test som kúpila a test nebol robený ranným močom.

autor
26. sep 2024

@ysseba tento

glade22
26. sep 2024

@minaminana tak za 6...nič to nemení na tom, čo som napísala potom

glade22
26. sep 2024

Ale keď si mala ms 3.9 a máš 28 dnové cykly, tak termín ms máš 30-teho, a teda máš 4 dni do ms. Skús zase otestovať v pondelok. Darmo tu budeme špekulovať.

mici88
26. sep 2024

Aj ja som mala takúto čiarku pri tomto teste a na ďalší deň negatívny . 🙂

autor
29. sep 2024

Ahojte baby dnes som skúsila ráno a takto vyšlo a je ina značka tehu test co hovorite naň?

ysseba
29. sep 2024

Si urcite tehotna. Gratulujem a drzim palce 🍀

lucinka12356
30. sep 2024

Gratulujem 🙂

artemis1234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. okt 2024

Ďakujem vám baby a neviem kedy je najlepšie ísť ku svojmu lekárovi to ešte bude skoro ísť že ? Ci už tam niečo bude vidieť

katie253
2. okt 2024

Zavolaj na gyn a povedz dátum poslednej ms. Dávajú termín až nejaký 8tt, aby uz bolo vidieť srdiečko. Skôr tam nebude nič vidieť.

autor
8. nov 2024

Ahojte baby píšem vám tuná a som veľmi smutná 🥲 dnes som bola k doktorovi a som 9tt a srdiečko nebije 😭😭 veľmi ma to vzalo a neviem si to vysvetliť ako je to možné všetko bolo dobre. Dnes som bola už vybavovať pred operačné a nabudúci týždeň piatok mam ísť na do nemocnice na odstránenie ale povedali ze do vtedy môžem mať veľké bolesti a kŕče a potratim .

katie253
8. nov 2024

Je mi ľúto, drž sa 🖤

snowflakenel
8. nov 2024

Buduci tyzden? To preco chcu.cakat? Ved hrozi zapal. Mne ked.sa.toto,stalo 2x, tak ma.gynekolog poslal hned na prijem do nemocky a na druhy den som bola.na cisteni.
Ja.byt.tebou idem na prijem.

autor
9. nov 2024

@snowflakenel to som aj ja povedala ze prečo tak dlho čakať povedali že len každé piatky robia kyretaz . Najhoršie je ze mam obrovský strach že do piatku sa môže niečo stať a budem mat veľké bolesti a kŕče ako mi bolo povedané 🥹 chce sa mi plakať každú chvíľu a obrovský strach mam ako to celé prebehne kyretaz a ci sa nám podarí o ďalšie bábätko

autor
9. nov 2024

@katie253 ďakujem veľmi ťažko to zvládam

snowflakenel
9. nov 2024

To je divne.....ale Neboj sa,mne sa to stalo 2x. A.teraz mam 2.deti. a dokonca vo vyssom veku.

katie253
9. nov 2024

ja som prišla o synčeka v 40 týždni tehotenstva, tak viem ako sa cítiš, veľmi mi vtedy pomohla skupina Mamičky anjelikov tu na MK. Skús sa tam pridať. 🖤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre