Ahoj, vidíte tam čosi? Viete mi foto upraviť do negatívu?
nic nevidno
Koľko ti meska menzes? Nič nevidno.
Ja tiež veru nevidím nič
Nič. Ešte k tomu premočený test sa mi zdá.
Nič. Testy netreba upravovať do negatívu.
Joj tak som dúfala,ms ma prísť zajtra
Ešte ti ani nemeška a už robíš testy.velmi ti to prajem,ale najskor treba psychickú pohodu a netlačit tak na to. Drzim palce ♥️🙏
Nic nevidim tiez ani kanalik.
Ja úplne nič nevidím, ani kanalik
Dúfaj klidne ďalej, to je ok. Základ je testovať keď už MS mešká, potom netreba hľadať duchov ani robiť negatívy. Takže pozajtra skús znovu.
Akoze vazne sa toto pytas ??? Ja neviem ci si tu uz niekto srandu ozaj robi ci coo .. sak vidis ze je negativny a sa len strapnujes a vsetky tebe podobne .. ozaj chore uz toto
@natali1991 chore je neempaticke spravanie alebo aspon nie velmi slusne odpovede. Nikto sa nestrapnuje. Viem si predstavit situacie, kedy je pre zenu takato otazka dolezita. Ak ta toto nebavi naco to komentujes? Nie je kde vypustit paru?
@zuza265 to bude nejaký fejk,nebrala by som ju vážne. Dik baby, asi moc tlačím na pílu
Ked ja tak nemam rada take hnusne odpovede pokial su vsetci predtym normalne slusni a v pohode…
@zuza265 tak ale ved ona je slepa ??? Ci co akoze ??? No mne to pride uplne chore toto robit
@natali1991 keby si si prešla tým čo mnohé z nás, tak by si si nedovolila takto sa správať. Nesud človeka pokiaľ nechodíš v jeho topánkach
@matullienka moja zlata tiez som bola snazilka ale toto som nerobila nikdy
@natali1991 veď v poriadku, ale za to, že ty si to nerobila tak neznamená, že to nemôže robiť iná.
@matullienka ale ved sama musi vidiet co tam je .. a dve cierku znamenaju tehu a nie jedna jooj
@lenka100219 pozitívny
@lilianka28 😍😍 dúfam ze áno
@lenka100219 Na dvoch rôznych testoch pekne vidieť, že je to tam.
Tak nech všetko dobre dopadne.
@lilianka28 ďakujem krásne. Mam veľké obavy lebo som takto pred rokom o bábätko prišla. Tak už si niesom istá nicim.
@lenka100219 podla mna zosilneli pekne🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
kanálik