Žienky vidíte tam niečo ?
Vidím 😍
@arabbella to je pravda 🙈 hrozne sme
Skus počkať 2 dlhé nekonečné dní 🙈 a otestovať z ranného 😉
@arabbella skúsim 😊 bude to dlhé čakanie 🙈
@kika601211 ťažko vydržať 24 hodín 😏
@kika601211 pozitívny. 🙂
@arabbella ved toto 🙈
@ankare myslíš? Aj keď iný bol negativny ?
@kika601211 koľko Ti to mešká?
@ankare 3 dní do menstruacie
@kika601211 tak to je celkom slušný výsledok. Počkaj, kým Ti bude meškať a zopakuj test.
@ankare ďakujem 🙂
@kika601211 mala som oveľa silnejší tento test s tehotná som nebola, nie je to dobrý test
@kikinka123456 ďakujem
@kika601211 tento test je hroooooooznyyyy. Urcite to tam je, ta biogema je strasna. Ja som si s nim teraz robila a na normalnom tmave kolajnice a na tomto uplne svetlucke ciarky. Ver tomu clearblue a zopakuj obden. Drzim silno palce ❤️
@jana_435 ďakujem krásne ❤ uz viem aspoň aký určite nekúpim
@kika601211 este plus lekaren si nekupuj 😁😁
@jana_435 ja dnes takto. Tak uvidíme 🙈
@kika601211 určite to bude tehu🤰💙❣👌držím palce 💙
@sonka333 ďakujem robila som pre istotu aj livsane keď zevraj qj mama testy duchuju a tiež tam je ❤
@kika601211 Blahoželám je to tam ❣💪a teraz už len 👏Krásne a bezproblémové tehotenstvo želám 🤰
@sonka333 ďakujem krásne ❤
@kika601211 mamatesty možno duchujú, ale keď testuješ po vynechaní ms, ukážu pekne. Mne u všetkých 3 tehu ukázali pekne. Najnovšie toto
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala tiež ducha na tomto včasnom a dostala som ms 🤷♀️ najlepšie je asi testovať tesne pred ms ale už keď mešká. Lebo takto sa vieme teda poriadne my ženy utrapit.....🙄