Je tam druhá čiarka?

monca0021
28. mar 2019

Ahojte už som do jednej skupiny písala ale chcela by som vedieť viac názorov dúfam že sa dozviem niečo viac. Takze vysadila som HAK a s mužom sa snažíme o babatko styk sme mali samozrejme cez plodne dni, od konca ovulácie cca 6 dni som cítila strašnú bolesť prsníkov a po pár dňoch ďalšie príznaky typické PMS, problém je v tom že som skoro 8 rokov užívala hak a vôbec si nepamätám či som mala PMS alebo nie jedine čo viem že menzes som mala vždy dosť bolestivý. Momentálna situácia je taká že sa stále cítim rovnako pichanie v podbrušku bolesť krížov, prsníkov, častejšie mocenie (ale to skôr pripisujem tomu že veľa pijem) a posledné dni som strašne unavená spím celu noc aj keď mám posledné dva týždne nočné mory a potom spím cez deň ešte tak 4 hodiny čo u mna vôbec nieje normálne. Takze PMS alebo tehotenstvo? Neviem sa z toho vymotať moja otázka je že dnes mi mešká menzes zatiaľ len prví deň. Pred dvoma dňami som si robila testy raz jedno ráno raz druhé na oboch vidím slabulinku ciarku. Dnes som robila další ale inú značku a ten bol neg. No ak dostanem nakoniec ms tak už je zbytočne robiť test však? Máte niekto podobnú skúsenosť? Bojím sa sklamania a dr mi kázala volať až za týždeň že podľa ms a testov. Prikladám fotky či tam čiarky vidíte tiež a ospravedlňujem sa za dlhšie citanie😀🥰 ďakujem za všetky rady🤗

barbara24v
28. mar 2019

@monca0021
Ahoj! Nechcem ťa sklamať, ale mozes sa tak cítiť z HAK, ak si ju vysadila teraz nedavno. Ja som ju užívala cca 5 rokov, a pred cca 2 rokmi som ju vysadila. Prvé 4 mesiace to bola uplna hrôza pre mna, az ma to dohnalo k lekárke. Ja som extrémne bola unavena, bolo mi na nič, sem tam ma az take ako keby triašky chytili....no zobrali mi vtedy krv a nič nezistili. Vraveli, že to bude ztoho, že sa moje telo čistí od antikoncepcie. Klip klip, odvtedy som to naštastie nemala. Nemusí to byt jasne tvoj pripad, ja som ti len svoju skusenost napísala. Nech to dopadne najlepšie pre teba! 🙂

evaachesa
28. mar 2019

@monca0021 ahoj, na prvej nieco vidim a na druhej az pod tym T, to ma byt tak nizko? Skus dat normalnu fotku, nie negativ. Musis byt len trpezliva a pockat par dni. Ak nepride ms a ciarky budu silniet, tak je to na dobrej ceste 🙂 drzim palce

monca0021
autor
28. mar 2019

@barbara24v rozumiem že by malo hormónom šibať ale prečo by mi test ukázal ducha? Testy som nikdy nerobila tak neviem či občas Duchuju😀

monca0021
autor
28. mar 2019

@evaachesa ja práveže neviem kde ta čiarka ma byt pretože tento test som použila prví krát idem nájsť moment 🙂

monca0021
autor
28. mar 2019

@evaachesa neviem či to vidíš na tej kazetke ale na voľne oko sa to dá vidieť teda pytalaa som sa aj mami aj muža vraveli že slabulinka je tam a na tom teste čo sa
Priamo namaca do mocu to vidieť pekne ešte aj po zaschnutí že netreba ju tam hľadať až tak

evaachesa
28. mar 2019

@monca0021 ale ano vidim to tam na oboch 😊 a kedy si testovala? Najlepsie rano z prveho mocu. Skus zase zajtra rano 🙂

monca0021
autor
28. mar 2019

@evaachesa hej hej z ranného mocu som robila len čo som kukala veľa tehuliek už deň dva pred ms mali riadne čiarky a mne take slabunke.. budem robiť zas zajtra tak som sama zvedavá dúfam že to vyjde 🙈 a som rada že ich tam vidíš lebo ja keď som ich robila som si myslela že si to len namyslam a schválne ich tam hľadám 😀😀😀

evaachesa
28. mar 2019

@monca0021 tak kazda sme ina a zalezi kedy sa ti uhniezdilo vajicko, cize podla toho potom stupa hcg a testy silneju. Ja som mala vela krat halucinacie ze nieco vidim na teste :D ale toto vidim

ankaevka
29. mar 2019

mne sa zdajú byť negatívne, aj keď na tom prvom vidno niečo úplne slabučké...na tvojom mieste počkám ešte pár dní a keď nedojde ms, tak znova skúsiť test ale až možno po týždni

gabuliacik
29. mar 2019

Ja ich tam tiez vidim. Ale este neni nic vyhrate. Ak si uzivala Hak,tak to moze suvisiet s tym. Hormony sa dostavaju do normalu... drzim velmi palceky. Skus zajtra zas test a mala by byt kazdym dnom jasnejsia🍀🙏🏼

danielina30
29. mar 2019

@monca0021 aj mne sa tam niečo mari, dnes si neskúšala? Držím palce

patrikaa2
29. mar 2019

@monca0021 ahoj ja som mala toto pár dni pred MS. A asi týždeň od ovu .a tehotenstvo sa potvrdilo som v 10tt. 🙂 držím palceky

monca0021
autor
29. mar 2019

@danielina30 ahoj dnes som skúšala a test negatívny 😞 mám taký slaboruzovy výtok namiesto menzesu tak som z toho smutná neviem čo si mám myslieť 😞

monca0021
autor
29. mar 2019

@patrikaa2 ahoj krásna ciarocka no ja som dnes nemala žiadnu tak tomu nerozumiem že dva testy poz a teraz negatívne nechápem 😞

danielina30
29. mar 2019

@monca0021 To mi je luto 😢

monca0021
autor
29. mar 2019

@danielina30 tak veľké sklamanie už len prečkat ms a snažiť sa opäť 😔

evaachesa
29. mar 2019

@monca0021 ak sa ti nespusti ms skus este zajtra inu znacku. Ak sa spusti tak mozno islo o biochemicke 😔 drz sa

renat04
29. mar 2019

Hmm to mi je luto, ale tak netreba nejak vesat hlavu. Som si ista, ze sa zadari. Niekedy je dobre na to aj netlacit

vikisukik
29. mar 2019

Tie testiky su bohuzial negativne, druhu ciarku tam skoro vobec nie je vidiet. Ale nezufaj a dalej sa snazte. Raz to isto pride! Len netreba na to prilis tlacit, lebo sa z toho zcvoknes!

monca0021
autor
29. mar 2019

@evaachesa tak baby počujte dnes som dostala ms alebo neviem či to je len spinenie moj menzes prvé 3 dni vyzerá tak že hneď keď ho dostanem strašne krvacam a teraz? Ruzovohnede a slabulinka krv len trošičku na vložke a už aj cítim že sa to akoby po pol dni zastavilo. Tak som z toho už úplný debil. Ak nedostanem normálny menzes budem volať na gyndu lebo príznaky sa nezmenili akurát od včera večera ma naťahuje tak neviem čo sa deje či nemám nejaký iný problém alebo čo

macko1007
15. máj 2019

@monca0021 mne vysiel takto..myslis ze je to len kanalik?digit mi ukazuje - ..som 8dc a ms ma prist za 4dni

macko1007
15. máj 2019

@macko1007 8dpo

barboritta
15. máj 2019

@macko1007 ahoj,no ja myslim,ze uz nepride.drzim palce

macko1007
15. máj 2019

@barboritta dakujem..len robila si dnes aj ten digit test a ukazalo -....takze bud mi to hcg ide fakt pomalynky a ho to este neni nejak schopne zazanamenat alebo niesom tehu..i ked priznaky mam...

macko1007
15. máj 2019

@barboritta dala som ho negativu a je tam ciarka slaba...dufam to neni ten kanalik..

barboritta
15. máj 2019

@macko1007 digi ukaze az ked ti meska.tato znacka mne ukazovala slabe // aj v 8tt

macko1007
15. máj 2019

@barboritta co som sa divala tak kanalik na negative vidno nebyva..takze modlim sa aby to bola zacinajuca ciarka...ja som robila ten s tyzdnami a ale vysiel negativny...skusim spravit dalsi test v piatok

ankaevka
15. máj 2019

@macko1007 no ja teda približujem, vzďalujem ale žiadnu čiarku tam nevidím, prepáč, ani na negatíve

macko1007
15. máj 2019
ankaevka
15. máj 2019

@macko1007 neviem no, možno ty ju vidíš voľným okom..skús o pár dní, či bude niečo vidieť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre