Ahojte už som do jednej skupiny písala ale chcela by som vedieť viac názorov dúfam že sa dozviem niečo viac. Takze vysadila som HAK a s mužom sa snažíme o babatko styk sme mali samozrejme cez plodne dni, od konca ovulácie cca 6 dni som cítila strašnú bolesť prsníkov a po pár dňoch ďalšie príznaky typické PMS, problém je v tom že som skoro 8 rokov užívala hak a vôbec si nepamätám či som mala PMS alebo nie jedine čo viem že menzes som mala vždy dosť bolestivý. Momentálna situácia je taká že sa stále cítim rovnako pichanie v podbrušku bolesť krížov, prsníkov, častejšie mocenie (ale to skôr pripisujem tomu že veľa pijem) a posledné dni som strašne unavená spím celu noc aj keď mám posledné dva týždne nočné mory a potom spím cez deň ešte tak 4 hodiny čo u mna vôbec nieje normálne. Takze PMS alebo tehotenstvo? Neviem sa z toho vymotať moja otázka je že dnes mi mešká menzes zatiaľ len prví deň. Pred dvoma dňami som si robila testy raz jedno ráno raz druhé na oboch vidím slabulinku ciarku. Dnes som robila další ale inú značku a ten bol neg. No ak dostanem nakoniec ms tak už je zbytočne robiť test však? Máte niekto podobnú skúsenosť? Bojím sa sklamania a dr mi kázala volať až za týždeň že podľa ms a testov. Prikladám fotky či tam čiarky vidíte tiež a ospravedlňujem sa za dlhšie citanie😀🥰 ďakujem za všetky rady🤗
@barbara24v rozumiem že by malo hormónom šibať ale prečo by mi test ukázal ducha? Testy som nikdy nerobila tak neviem či občas Duchuju😀
@evaachesa hej hej z ranného mocu som robila len čo som kukala veľa tehuliek už deň dva pred ms mali riadne čiarky a mne take slabunke.. budem robiť zas zajtra tak som sama zvedavá dúfam že to vyjde 🙈 a som rada že ich tam vidíš lebo ja keď som ich robila som si myslela že si to len namyslam a schválne ich tam hľadám 😀😀😀
mne sa zdajú byť negatívne, aj keď na tom prvom vidno niečo úplne slabučké...na tvojom mieste počkám ešte pár dní a keď nedojde ms, tak znova skúsiť test ale až možno po týždni
Ja ich tam tiez vidim. Ale este neni nic vyhrate. Ak si uzivala Hak,tak to moze suvisiet s tym. Hormony sa dostavaju do normalu... drzim velmi palceky. Skus zajtra zas test a mala by byt kazdym dnom jasnejsia🍀🙏🏼
@monca0021 aj mne sa tam niečo mari, dnes si neskúšala? Držím palce
@danielina30 ahoj dnes som skúšala a test negatívny 😞 mám taký slaboruzovy výtok namiesto menzesu tak som z toho smutná neviem čo si mám myslieť 😞
@monca0021 To mi je luto 😢
@danielina30 tak veľké sklamanie už len prečkat ms a snažiť sa opäť 😔
Hmm to mi je luto, ale tak netreba nejak vesat hlavu. Som si ista, ze sa zadari. Niekedy je dobre na to aj netlacit
Tie testiky su bohuzial negativne, druhu ciarku tam skoro vobec nie je vidiet. Ale nezufaj a dalej sa snazte. Raz to isto pride! Len netreba na to prilis tlacit, lebo sa z toho zcvoknes!
@evaachesa tak baby počujte dnes som dostala ms alebo neviem či to je len spinenie moj menzes prvé 3 dni vyzerá tak že hneď keď ho dostanem strašne krvacam a teraz? Ruzovohnede a slabulinka krv len trošičku na vložke a už aj cítim že sa to akoby po pol dni zastavilo. Tak som z toho už úplný debil. Ak nedostanem normálny menzes budem volať na gyndu lebo príznaky sa nezmenili akurát od včera večera ma naťahuje tak neviem čo sa deje či nemám nejaký iný problém alebo čo
@macko1007 ahoj,no ja myslim,ze uz nepride.drzim palce
@barboritta dakujem..len robila si dnes aj ten digit test a ukazalo -....takze bud mi to hcg ide fakt pomalynky a ho to este neni nejak schopne zazanamenat alebo niesom tehu..i ked priznaky mam...
@barboritta dala som ho negativu a je tam ciarka slaba...dufam to neni ten kanalik..
@macko1007 digi ukaze az ked ti meska.tato znacka mne ukazovala slabe // aj v 8tt
@barboritta co som sa divala tak kanalik na negative vidno nebyva..takze modlim sa aby to bola zacinajuca ciarka...ja som robila ten s tyzdnami a ale vysiel negativny...skusim spravit dalsi test v piatok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monca0021
Ahoj! Nechcem ťa sklamať, ale mozes sa tak cítiť z HAK, ak si ju vysadila teraz nedavno. Ja som ju užívala cca 5 rokov, a pred cca 2 rokmi som ju vysadila. Prvé 4 mesiace to bola uplna hrôza pre mna, az ma to dohnalo k lekárke. Ja som extrémne bola unavena, bolo mi na nič, sem tam ma az take ako keby triašky chytili....no zobrali mi vtedy krv a nič nezistili. Vraveli, že to bude ztoho, že sa moje telo čistí od antikoncepcie. Klip klip, odvtedy som to naštastie nemala. Nemusí to byt jasne tvoj pripad, ja som ti len svoju skusenost napísala. Nech to dopadne najlepšie pre teba! 🙂