Je tam druha ciarka ? Ja tam vidim nieco sle neviem ci to neni kanalik. som 2 dni pred menzesom. Je mozne ze mineste neukaze test pozit vysledok? Niektore tu uz maju peknych duchhoch na 12dpo. Nemalo by sa aj mne ukazat ? Ja som 13dpo. Je nejaky test , ktory je na predcasne testovanie? Clear blue digitalny neni najpresnejsi ?
Nevidim 🤷🏼♀️
@ankare ani na tejto co som pridala nevidite baby ?
Test je negatívny, na každej fotke je iba /
Su dve možnosti - tehotná si, ale testujes skoro a pozitívny výsledok budeš mat neskôr, až po meškani menštruácie
Alebo tehotná nie si a tým pádom výsledok pozitívny nebude ani neskôr
ja vidím. kup si dalsie testy ale.presne tejto znacky a skus zajtra ráno
Zatiaľ ne vidím takto, ale skús o dva dni. Držím palce akolko6si dpo?
Uz som tu aj viditelnejsie ciarky videla. Toto je take ze “hladajte ma”.
Skus test o 2dni najskor. Vtedy bude vidiet ten rozdiel ci sa ciarka ukaze alebo nie.
@snazilka_bio_mamka vyskúsam, dakujem , tesim sa, ze viacere vidite , troska mam taku nadej, ale tesit sa nechcem dopredu.
@sofia1979 teraz som 13dpo. Presne den pred ovulaciou sme mali nechraneny styk, potom manzel musel do zahranicia. Cize ak sa vtedy podarilo tak je to 13 den
@natalia2007 ano tu je este lepsie vidiet. Jaaj dakujem baby, ja viem , ze som mohla vydrzat, ale tuzba je silnejsia. Strasne by som sa tesila keby sa podari🙏 vyskusam otestovat zajtra alebo pozajtra ak vydrzim do pozajtra. Dufam, ze bude silniet
Negatívne, taký som mala aj ja a nič ,tie mamatesy zvyknú duchovat
nie
Vidieť je niečo ale opakuj o 2 dni
Nevydrzis do pozajtra 😀 drzim palce
Nic tam nie je, keby tak ciara bola nemusis 4x upravovat fotku
@vanilkovazmrzka moje fotky su neni vobec upravene
No držím prsty urob za dva dni
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nic