Pekny den, menstruacia mi podla aplikacie meska 2 dni, ale ovulacia bola asi 23.8. (ruzovy vytok a bolest iba v tento den). Vidiet 2. ciarku? Ano, dala som negativ, lebo na originalnej fotke ciarku tazko vidiet, vidiet ju skor nazivo. S manzelom sa snazime 3 roky. Tento mesiac cakam na menstruaciu, aby som mohla dat od 3DC clostil a mame ist na prve IUI. Nikdy sem nepostujem, som skor sledovatel, ale pocas nasho snazenia to takto este nebolo. Dakujem za vase nazory.
Ni ja ani na tomto negatíve nič nevidím.
Si 7DPO a testujes? Jasne, ze na teste nic nebude
Nic. Skus najskor o tyzden 😉
Ja vidim...ale je otazne ci to nie je len kanalik zlatko. 🤷🏻♀️ ja mam dnes meskanie 1.den a mam takyto test. Ale ja som mala ovulaciu okolo 13-15.8 cize ty ak si fakt mala 23.8 tak este veeelmi skoro robis test. Daj tomu par dni...ak sa nedostavi ms tak vca o 3-4 dni urob zas test. Drzim ti velmi prsty😉
Ešte počkaj, testy zvyknú dosť duchovat a potom sa človek zbytocne teší.
Mne zatiaľ vyzerá skôr negatívne.🥲
Ja testujem tiež takmer už tretí rok,takže viem co prežívaš,človek sa snaží mat nádej z každého ducha noo😌kto nezažil ťažko si to vie predstaviť.
Kanalik podľa mňa. Možno keby si pridala normál fotku.
Ked je test pozitivny, netreba ho davat do negativu ale je ho krasne vidiet volnym okom. Ak je negativny, tak tam clovek hlada aj nemozne.
Ahoj. Počuj len ako rada... 3 roky sa snažíte a nevieš presne, kedy máš ovuláciu. Tým treba začať. Odporúčam stránku plodar.sk . Máš potvrdené, že mavas ovuláciu? Či nemáš anovulacne cykly. Máš dosť dlhú lutealnu fázu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nevidim nic 🤷